Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

26/09/2020
693 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΧΑΡΗΣ ΠΑΡΒΑΝΤΩΝΗΣ (ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΘΗΝΑ): ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Ο Χάρης Παρβαντώνης, μαθητής του ΕΠΑΛ Κω, συγκέντρωσε 18.730 μόρια, πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθήνας και δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς του άρεσε πολύ το συγκεκριμένο Τμήμα.

Τα φετινά θέματα των εξετάσεων, μας λέει ότι ήταν βατά και ότι τον βοήθησε αρκετά το φροντιστήριο που πήγαινε. Διάβαζε περίπου 6 ώρες την ημέρα και στον ελεύθερό του χρόνο συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με τους φίλους του.

Ως «μυστικά» της επιτυχίας, για να γράψει κάποιος καλά στις Πανελλήνιες εξετάσεις, θεωρεί τον σωστό προγραμματισμό και το αρκετό διάβασμα.


ΤΖΑΝΣΟΥ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΧΑΝΙΩΝ):  ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ


Η Τζανσού Ιμάμογλου συγκέντρωσε 16.210 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Χανίων,. Δηλώνει αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς το συγκεκριμένο Τμήμα αποτελούσε την πρώτη της επιλογή, γιατί της άρεσε από μικρή.

Πήγαινε φροντιστήριο και την βοήθησε αρκετά, ενώ δεν θεωρεί ότι είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να πετύχει κάποιος, χωρίς την βοήθεια του φροντιστηρίου. Διάβαζε περίπου 3 ώρες την ημέρα και στον ελεύθερό της χρόνο, τα Σαββατοκύριακα, συνήθιζε να ξεκουράζεται, να κάθεται σπίτι της με μικρή παρέα.

Συστήνει στους νέους υποψηφίους, που θέλουν να πετύχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, να έχουν υπομονή και επιμονή, ώστε να αντέξουν μέχρι το τέλος, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της.


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΖΑΝΗ): ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΛΥΚΕΙΟΥ


Ο Νίκος Παπαηλίας, μαθητής του Λυκείου Αντιμάχειας, συγκέντρωσε 14.500 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών Κοζάνης. Είναι αρκετά ικανοποιημένος, αφού το συγκεκριμένο Τμήμα αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, γιατί του άρεσε από μικρός η ρομποτική και η τεχνολογία.

Τα φετινά θέματα των εξετάσεων θεωρεί ότι ήταν βατά για κάποιον που είχε διαβάσει αρκετά, με την Χημεία και την Έκθεση να τον δυσκολεύουν περισσότερο.

Διάβαζε περίπου 4 ώρες την ημέρα και στον ελεύθερό του χρόνο, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, του άρεσε να αθλείται και να ξεκουράζεται.

Μας λέει ότι τον βοήθησε αρκετά το φροντιστήριο που πήγαινε και συστήνει στους νέους υποψηφίους των Πανελλήνιων εξετάσεων, να διαβάζουν από την 1η Λυκείου, ώστε να μην αφήνουν κενά, γιατί δεν θα μπορούν να τα καλύψουν στην Τρίτη Λυκείου.



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΛΑΡΙΔΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΒΟΛΟΣ):  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ


Ο Στέφανος Παρασλαρίδης, μαθητής του Λυκείου Ζηπαρίου, συγκέντρωσε 13.175 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Βόλο. Είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο θεωρεί ότι μπορούσε να έγραφε καλύτερα.

Τα φετινά θέματα, θεωρεί ότι ήταν μέτριας δυσκολίας, με την Χημεία να τον δυσκολεύει περισσότερο. Πήγαινε φροντιστήριο , το οποίο τον βοήθησε αρκετά και θεωρεί ότι μόνο ένας χαρισματικός μαθητής, θα μπορούσε να τα καταφέρει, χωρίς την βοήθεια του φροντιστηρίου και εφόσον βέβαια είχε καλή υποστήριξη και από τους καθηγητές του σχολείου.

Διάβαζε 4-5 ώρες την ημέρα και τον ελεύθερό του χρόνο, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με τους φίλους του.

Για να γράψει κάποιος καλά στις εξετάσεις, όπως μας λέει, πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή και να ακούει τους καθηγητές του.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ