Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ενδιαφέρουσα η πρώτη ημέρα της διημερίδας για τον Θαλάσσιο Τουρισμό στην Κω

12/03/2022
121 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Επιμόρφωση Επαγγελματιών του κλάδου», στο «Χάνι»

Το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε μία ακόμη επιμορφωτική δράση μέσω μιας εξαιρετικής διημερίδας η οποία έχει αφετηρία την Κω και στην συνέχεια και άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.  

Με τίτλο «Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων Θαλάσσιου Τουρισμού – Επιμόρφωση Επαγγελματιών του κλάδου», με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κω και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου δίνει την δυνατότητα σε αυτό το διήμερο να γνωρίσουμε καλύτερα τον συνεχώς εξελισσόμενο θαλάσσιο τουρισμό και τις δυνατότητες του στον τομέα της ζήτησης εργασίας.

Πρόκειται για μία συνεργασία, μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, κας Βάνας Αγγελοπούλου – Μανωλάκη με τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντάρο, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Boats Advisor Hubs & Events» και εκπαιδευτής σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της διημερίδας.

Η συγκεκριμένη διημερίδα, υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες».

Στην διημερίδα παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω,  Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού- Αθλητισμού- Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, η Σύμβουλος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο διευθυντής της Μαρίνας, Αντώνης Δρόσος και από το Επιμελητήριο (Τμήμα Τουρισμού) ο Δημήτρης Σαράντης.

Η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης θα διεξαχθεί το Σάββατο (12:00 -13:30) στον ίδιο χώρο.


Καλλιόπη Δανελλάκη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/03 - 08:35
Είναι δυνατόν να μιλάμε για ανάπτυξη θαλάσσιου τουρισμού ???
η χωρητικότητα της μαρίνας είναι μόλις 250 σκάφη, χωρίς καμία επέκταση από τις αρχές του 2000 !Η μοναδική μαρίνα στο νησί !Στη Ρόδο ετοιμάζεται μαρίνα 400 θέσεων με προοπτική άμεσα να φτάσει στις 600 !!! Είναι δυνατόν να μιλάμε για ανάπτυξη θαλάσσιου τουρισμού ???

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ