Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: Να ποιος υπονομεύει το νέο Νοσοκομείο

25/02/2021
140 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Κυρίτση για την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να ανεγερθεί νέο Νοσοκομείο στην Κω, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε:


«Η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Κυρίτση να υπονομεύσει τον αγώνα της κοινωνίας μας για διεκδίκηση κατασκευής νέου Νοσοκομείου, δε χρειάζεται κανένα σχόλιο.

Για αυτή του τη στάση, την απόλυτη αδιαφορία και την άρνηση στήριξης στο Νοσοκομείο μας, στη θητεία του ως δήμαρχος, τον κρίνουν οι συμπολίτες μας.

Τι να πει άλλωστε κάθε δημότης, όταν τον ακούει τον τελευταίο καιρό να υπερασπίζεται δημόσια την άρνησή του να περάσει καν από το Νοσοκομείο, λέγοντας «Γιατί να περάσω; Εγώ είμαι υγιής».

Όσον αφορά στο επίπεδο των ύβρεων που εκτοξεύει, χαρακτηρίζει τον ίδιο και κανέναν άλλον.

Ως Δήμαρχος, έχω μόνο να πω στους συνδημότες μου ότι δίνουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα.

Προχωράμε!»


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/02 - 14:00
Μπραβο Κυριτση!!
Κατα το δελτλιο ρύπου, εσύ διοικείς ακόμα το δήμο!!!
Κωος πολιτης
Κωος πολιτης 25/02 - 12:04
Νεο νοσοκομειο
Θεοδοση, συνεχισε τη διεκδικηση για την κατασκευη νεου νοσοκομειου. Ο λαος εχει ματια και βλεπει εχει μυαλο και καταλαβαινει. Θα βαλει μια για παντα στο περιθοριο, αυτους που βαζουν φρενο στην αναπτυξη του νησιου!!!
ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ 25/02 - 12:01
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
Ο κ. Κυρίτσης είπε ορισμένα συγκεκριμένα πεπραγμένα για το νέο Νοσοκομείο. Γιατί δεν τα καταρρίπτετε εφόσον δεν ισχύουν; Αντ' αυτού το μόνο που κάνετε είναι φθηνή πολιτική, λασπολογία, επί προσώπων.Σιγά σιγά κ. Νικηταρά καταλαβαίνουμε το πολιτικό σας ποιόν και δεν ξεχνάμε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ