Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ

09/04/2020
177 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Κ. Ψαρομπάς: Η μείωση φτάνει έως και το 80%

Μεγάλη είναι η πτώση που σημειώνεται στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στην Κω εξαιτίας του περιορισμού μετακίνησης λόγω του κορονοϊού. Συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο για τα πρατήρια υγρών καυσίμων της δωδεκανησιακής εταιρείας ΑΡΓΩ ΑΕ για την Κω κ. Κυριάκο Ψαρομπά ο οποίος μας περιέγραψε τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

« Η πτώση που υπάρχει στον χώρο των καυσίμων και στα πρατήρια είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 80%. Φυσικά τα πρατήρια παραμένουν ανοικτά καθώς γίνονται οι αναγκαίες μετακινήσεις των πολιτών για είδη πρώτης ανάγκης. Όμως οι μετακινήσεις είναι πολύ συγκεκριμένες που σημαίνει ότι ο ανεφοδιασμός σε καύσιμα όχι τόσο συχνός όπως πριν τον ιό».

Ο χώρος των καυσίμων έχει δεχτεί ακόμη ένα πλήγμα καθώς δεν γίνεται ο ανεφοδιασμός σκαφών λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ο κ Ψαρομπάς μιλώντας στο «ΒτΚ» είπε: « Δεν έχει γίνει κανένας ανεφοδιασμός σκαφών. Οπότε μιλάμε για μηδέν σκάφη διότι απαγορεύεται ο απόπλους κατάπλους, δεν κινούνται άρα δεν προμηθεύονται καύσιμα».

Πάντως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος από την πρωτοφανή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του κορονοϊού, η ΑΡΓΩ ΑΕ συνεχίζει να έχει ψηλά την κοινωνική ευθύνη και να στηρίζει έμπρακτα τους Δωδεκανήσιους. Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια Ψαρομπά προχώρησε στην δωρεά απαραίτητου υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο Καλύμνου. Παράλληλα η ΑΡΓΩ ΑΕ συνεχίζει αθόρυβα να στηρίζει εθελοντικές δράσεις στο νησί μας όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΩΩνώνυμος
ΑΩΩνώνυμος 10/04 - 07:56
Β
ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ ΦΠΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ. ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ