Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με κούριερ στέλνουν οι Κώοι λαμπρόπιτες και κουλούρια, σε συγγενείς που δεν ήρθαν

18/04/2020
300 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αύξηση και στις μεταφορές εντός Κω

Λαμπρόπιτες, τσουρέκια και πασχαλινά κουλούρια με κούριερ είναι η νέα τάση φέτος το Πάσχα καθώς λόγω των συνθηκών πολλοί Κώοι δεν επέστρεψαν στο νησί μας για λόγους προφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Ο Σάββας Καραίσκος από την Κωακή Ταχυδρομική μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91,5 για τις ταχυμεταφορές την περίοδο του νέου ιού καθώς είναι ο μόνος τρόπος να στείλουν αγαπημένα εδέσματα σε αγαπημένους τόσο εντός Κω όσο και εκτός.

« Οι μεταφορές εκτός Κω σαφώς είναι περισσότερες. Συνήθως τα δέματα περιέχουν σπιτικά πασχαλινά εδέσματα για όσα παιδιά δεν επέστρεψαν συνειδητά ώστε να διαφυλάξουν το νησί μας από τον κορονοιό. Στείλαμε μέχρι και στην Ιταλία λαμπρόπιτες και πληροφορηθήκαμε ότι ήταν μεγάλη η χαρά των φοιτητών όταν παρέλαβαν το δέμα τους. Τις τελευταίες ημέρες βέβαια υπάρχουν μεταφορές και εντός της Κω.»

Πάντως τις προηγούμενες χρονιές συνήθως οι αποστολές περιείχαν παιχνίδια και λαμπάδες. Φέτος λόγω των καταστάσεων , οι προτεραιότητες άλλαξαν και έτσι αποστέλλονται τρόφιμα αντί παιχνιδιών.

« Πάντως πολλοί επιλέγουν να μας φέρουν τα δέματα στα γραφεία αντί να γίνει η παραλαβή από το σπίτι καθώς είναι αυξημένη η κίνηση αυτές τις ημέρες και επίσης τα δρομολόγια έχουν μειωθεί. Οπότε παραδίδοντας στο κατάστημα το δέμα αποστολής, προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ταχύτερη αποστολή. Φυσικά εμείς από την πλευρά μας διεκπεραιώνουμε όλες τις αποστολές όσο πιο γρήγορα γίνεται και φυσικά στις καλύτερες τιμές αφού έχουμε μία ειδική πασχαλινή προσφορά μέχρι τέλος Απριλίου».

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ