Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Γιωργαλλής: Παραμένω Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού - Ο Δήμαρχος αθέτησε την πολιτική συμφωνία μας

13/11/2021
922 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

«Χείμαρρος» ήταν ο Μιχάλης Γιωργαλλής στις δηλώσεις του στο «ΒτΚ» και στο «Ράδιο» Πρώτο σχετικά με την παραίτησή του από την θέση του τεχνικού συμβούλου της Πολιτικής Προστασίας.  

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας από πλευράς του Δημάρχου, τοξικό κλίμα, για περιμετρικούς αυλικούς μη εκλεγμένους και ότι το συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο του θέματος, είναι εκείνο που έστησε το ψηφοδέλτιο της παράταξης σε Πυλί και Ασφενδιού. 

Τέλος έκανε δηλώσεις για τη νέα δομή μεταναστών στο Πυλί. 

Αθέτησε την πολιτική συμφωνία ο Δήμαρχος Κω – Παραμένω πρόεδρος Ασφενδιού  

« Παραμένω πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού διότι με τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του. Ο κ. Δήμαρχος αθέτησε την πολιτική του συμφωνία και δεν αναφέρομαι σε καμία έμμισθη θέση. Αθέτησε τη συμφωνία του λέγοντας ότι θα αναλάβω κάποια θέση στο εργοτάξιο και στη συνέχεια ξεκίνησε από ένα κλίμα τοξικό bullyingαπό μη εκλεγμένους προς το πρόσωπό μου. Ο στόχος είναι καθαρά προσωπικός διότι ο Μιχάλης Γιωργαλλής ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή.» 

Η Κως διοικείται από περιμετρικούς μη εκλεγμένους αυλικούς  

Ο κ. Γιωργαλλής ανέφερε επίσης ότι από ανθρώπους της παράταξης δόθηκαν αρμοδιότητες σε μη εκλεγμένους περιμετρικούς αυλικούς του δημαρχιακού μεγάρου για να βγάζουν φωτογραφίες στα χωριά σε έργα τα οποία προχωρούσαν από την κοινότητα και δεν είχαν καμία σχέση. « Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους στα χωριά. Ερχόντουσαν έβγαζαν μία φωτογραφία στα δικά μας έργα και έφευγαν.» 

Το ψηφοδέλτιο σε Πυλί & Ασφενδιού στήθηκε από την οικογένεια Γιωργαλλή 

Σε ερώτηση ακροατή για τις διαρροές που υπάρχουν από μέλη της δημοτικής αρχής σχετικά με συγγενικό πρόσωπο του προέδρου που μετακινήθηκε από το εργοτάξιο καθώς είχε προσληφθεί σε άλλο πόστο απάντησε : « Λυπάμαι που εμπλέκουν την γυναίκα μου, που ήταν εκείνη που έστησε και το ψηφοδέλτιο σε Πυλί και Ασφενδιού. Ήταν δύο χρόνια άξια και ξαφνικά εμπόδιζε τους αυλικούς;» 

Καμία ενημέρωση από τον δήμαρχο για την μετακίνηση συγγενικού προσώπου  

Είπε επίσης ότι δεν τον αφορά η απόφαση του δημάρχου περί μετακίνησης, καθώς « δήμαρχος είναι και έχει και την αρμοδιότητα και το δικαίωμα για αλλαγές. Αθέτησε την συμφωνία του όταν ξεκίνησαν τον πόλεμο οι αυλικοί.» 

Διερωτήθηκε μάλιστα για ποιο λόγο δεν τον πήρε τηλέφωνο ο δήμαρχος για την αλλαγή που ερχόταν παρά μόνο το έμαθε τυχαία από κάποιους δημοτικούς υπαλλήλους. 

Θα προστατέψω την οικογένεια μου  

« Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει την οικογένειά μου. Εκμεταλλεύονται την κατάσταση που η σύζυγός μου είναι δημοτική υπάλληλος. Αν απειληθεί η οικογένειά μου θα φτάσει εκεί που πρέπει το θέμα». 

Φωτογραφίες σε έργα που δεν τους αναλογούν 

Σε ερώτηση για το εάν παραμένει μέλος της Ισχυρής Κω, δήλωσε ότι παραμένει πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού ενώ έχει διακοπεί η επικοινωνία με τον δήμο και την παράταξη τους τελευταίους 3 μήνες.  

«Είναι επιλογή τους η μη επικοινωνία. Εγώ είμαι εδώ παρόν. Άλλοι έχουν το πρόβλημα. Στέλνω το πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και ο δήμος είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί. Εγώ εδώ είμαι. Αν θέλουν να εκτελέσουν το πρόγραμμα είναι δικό τους θέμα. Βγάζουν φωτογραφίες όπου βρίσκονται ξαφνικά. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Κάνω πίσω από την πλάτη τα ρεπορτάζ τους.»  

Η απομάκρυνση των συστημάτων προειδοποίησης τσουνάμι είναι εις βάρος της τοπικής κοινωνίας σε περίπτωση σεισμού 

Επίσης σχολίασε την απομάκρυνση των συστημάτων προειδοποίησης τσουνάμι την ώρα μάλιστα που η νησιωτική Ελλάδα έχει καθημερινά σεισμούς. 

« Όχι ένα και δύο αλλά δέκα τέτοια συστήματα πρέπει να τοποθετηθούν για το καλό της δημόσιας υγείας. Σε όλη την Ελλάδα γίνονται σεισμοί και εμείς τα πετάξαμε τα συστήματα που μας έστειλε η Ευρώπη.» 

Νέο Χοτ Σποτ Πυλί: Τα χειρότερα έρχονται  

Τέλος για το νέο Χοτ Σποτ στο Πυλί και για το εάν καλέστηκε και θα παραβρεθεί στα εγκαίνια απάντησε κατηγορηματικά όχι. « Δεν έπρεπε να μου απευθύνεται ένα τέτοιο ερώτημα. Τα λέγαμε πριν μερικά χρόνια τι έρχεται και σήμερα φτάνουμε στα εγκαίνια μία τεράστιας δομής. Θα έρθουν και άλλα χειρότερα.» 

* Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη δόθηκε, πριν την ανακοίνωση της "Ισχυρής Κω", που έθεσε εκτός παράταξης τον κ. Μ. Γιωργαλλή

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/11 - 22:37
Φαντασμενος
Τί έγινε δεν αρέσει στην γυναίκα του να κάνει την δουλειά που την πήραν όλοι θέλουν καρέκλες να το παίζουν προϊσταμένοι όσο για εκλεγμένους έχει δίκιο Ο δήμος έχει βάλει το σόι μέσα
Ντροπή
Ντροπή 16/11 - 08:30
Ντροπή
Λυπάμαι πολύ για σένα Μιχάλη. Έπρεπε να φύγεις με ψηλά το κεφάλι εφόσον σε διέγραψαν από την παράταξη. Έπρεπε να παραιτηθείς και από την κοινότητα Ασφενδιου. Τότε κανείς δεν θα έλεγε τίποτα και ειδικά οι πολίτες που σε τίμησαν με την ψήφο τους. Τώρα τους έθεσες με την συμπεριφορά σου απέναντί σου. Δυστυχώς δεν έχεις πολιτική ταυτότητα. Όπου φυσάει ο άνεμος είσαι. Λυπάμαι πολύ.
Ε καλά
Ε καλά 15/11 - 20:18
Γυναίκα
Μιχαλακι δε μας τα λες καλά η γυναίκα πολύ το είχε καβαλήσει το καλάμι και η θέση τις ποία είναι δε λες στον κόσμο οδοκαθαριστρια και μιλάς Ζητάς και ρέστα λίγο ντροπή πες στον κόσμο πόσα χρόνια είναι βολεμενη η γυναίκα σου καθισιο και τίποτα άλλο ο κόσμος θα σε κρίνει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/11 - 22:49
Καταντια
Ποιος θα σε πιστεψει οτι η οικογενεια σου εστησε ψηφοδελτιο. Πες ενα ονομα. Γελοιοποιηθηκες καημενο μιχαλακι.
Κική Καραμήτσος
Κική Καραμήτσος 14/11 - 21:59
ΓΕΛΩ
Καλέ ποια αξία η γυναίκα σου που βρίζει απ' το πρωί ως το βράδυ όλο τον κόσμο και δεν της έχει κάνει κανείς τίποτα και ανεβαίνει και λάδι!!! Ίσα ίσα δεν ανήκει εκεί που ήταν, τη βοήθησαν κιόλας αντί να εκτιμάει έβριζε τους υπαλλήλους και άλλα τόσα τόσα χρόνια!!!!! Εσύ γνωρίζεις πολύ καλά πόσοι σε έχουν κάνει πέρα λόγο της γυναίκας σου!!!! Καληνύχτα!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/11 - 21:26
η θέση υπεύθυνος του εργοταξίου .......................
η θέση υπεύθυνος του εργοταξίου δεν μπορεί να καλυφθεί από υπάλληλο του Δήμου και πολιτικός προϊστάμενος να είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ?
Αχλαδας
Αχλαδας 14/11 - 21:24
Μιχαλιω
Βρε Μιχάλη μου όλοι κατεβαίνουν για κάποια συμφέροντα βγες πες καθαρά τι ήθελες και ποια θέση σκοπευες και είχε βάλει στο μάτι πιο πολύ θα εκτιμήσει ο κόσμος την ειλικρίνεια παρά τις βλακείες που τσαμπουνας τώρα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/11 - 20:35
Ζηπαριωτης
Κε Γεωργαλλη ασχέτως αν υπάρχει οικονομική απολαβή η όχι εσύ διαπραγματευτηκες και πούλησες τις ψήφους μας για ίδιο όφελος.
Αναγνωστης
Αναγνωστης 14/11 - 17:08
Κωος
Δεν κατάλαβα την λογική:Έκανα πολιτική συμφωνία να πάω στο εργοτάξιο; Γιατί κατεβενεις για υποψήφιος για να βοηθήσεις το Χωριό σού η τον Εαυτό σου;Τι οφέλη έχει η θέση του εργοταξίου και την θέλεις απεγνωσμένα; Και κρεμας ένα ολόκληρο Χωριό που σε τίμησε με την ψήφο του.
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 14/11 - 12:49
Πρόεδροι
Καλέ τι πάθαμε όπου και αν φωνάξεις να σου και ένας πρόεδρος. Προλαβαίνω να γίνω και εγώ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ