Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ - ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΩ ΣΔΙΤ (φωτό-βίντεο)

17/07/2020
950 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην Κω βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, σε μία πρόχειρη απ’ ότι φάνηκε, επίσκεψη του στο Νησί μας, όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, παρουσία και των βουλευτών Β Υψηλάντη και Γ. Παππά.

Και λέμε πρόχειρη, καθώς μόλις λίγες ώρες πριν την συνάντηση, ενημερώθηκαν οι φορείς να συναντηθούν μαζί του, ενώ και οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ήταν μόνο για λίγα λεπτά.

Ωστόσο, όπως μας δήλωσαν ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος (οι συναντήσεις έγιναν χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη) ο Υπουργός φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα προβλήματα της Κω.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες ώστε τα στελεχωθούν οι μονάδες υγείας της Κω, ενώ ανέφερε ότι θα μονιμοποιηθούν όλοι οι επικουρικοί νοσηλευτές, ενώ θα γίνει και προσπάθεια για την μονιμοποίηση των επικουρικών γιατρών.

Μετά την σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο, ο Υπουργός επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου στην είσοδο του, τον υποδέχτηκε με πανό διαμαρτυρίας ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείο, απαιτώντας από τον Υπουργό να δώσει λύσεις εδώ και τώρα.

Για το νέο νοσοκομείο στην Κω, ο Υπουργός ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο να γίνει με ΣΔΙΤ, ώστε να ολοκληρωθεί γρηγορότερα, αλλά και να στελεχωθεί άμεσα.

"Είναι ευκαιρία - είπε- η Κως να γίνει πρότυπο νησί, παράδειγμα για όλες τις άλλες τουριστικές περιοχές. Υπάρχει η δυνατότητα, να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη μονάδα υγείας, που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού, που θα δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θα εγγυάται τη διάρκεια".

 Θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν και ο Δήμαρχος, ο οποίος τόνισε ότι είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για να έχουμε ένα νέο αλλά και στελεχωμένο νοσοκομείο, φέρνοντας ως παράδειγμα το νέο νοσοκομείο της Καρπάθου το οποίο δεν μπορεί να στελεχωθεί.

Για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο, στο Κ.Υ. Πλατανίου και Αντιμάχειας, αλλά και στο ΕΚΑΒ, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να δοθούν λύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Νοσοκομείο;
Νοσοκομείο; 17/07 - 14:41
Θα....
Μάλιστα... πέρασε μια βόλτα με το τζινακι του να μας δώσει μερικές υποσχέσεις του αέρα και φρούδες ελπίδες και να φύγει... τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ