Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΗΝ ΚΩ Η ΥΦ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ WORKSHOP

04/10/2021
146 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην Κω θα βρίσκεται την Τετάρτη η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη για να συμμετέχει στο workshop που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κω, στο πλαίσιο των δράσεων της για την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό με θέμα «Αγροτικά προϊόντα και τουρισμός: Από την θεωρία στην πράξη», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/10 και ώρα 17:30 στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου “NEPTUNE” στο Μαστιχάρι.



Λίγα λόγια για το Workshop: 


Σε συνέχεια των δράσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Κω σχετικά με το θέμα, έχουν προσκληθεί από τις 3 έως 7 Οκτωβρίου 2021 σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί, οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του μαθήματος  «Γαστρονομικός Τουρισμός – Αγροδιατροφή».


Οι φοιτητές, συνοδευόμενοι από την διδάσκουσα του μαθήματος Δρ. Χαρισία Βλάχου, θα έχουν την δυνατότητα μέσω επισκέψεων σε μονάδες εστίασης, μεταποίησης, αγροκτημάτων κ.α. να γνωρίσουν βιωματικά τη γαστρονομία και αγροδιατροφή του νησιού με απώτερο στόχο να αποκτήσουν ολοκληρωμένη προσέγγιση της θεωρίας με την πράξη.


Παράλληλα θα ανταλλάξουν απόψεις με τους τοπικούς φορείς και να συνδιαμορφώσουν  προτάσεις σύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τριτογενή, προκειμένου να αναδειχθούν τα τοπικά  προϊόντα μέσω του τουρισμού κλάδου  και να παρουσιάσουν τις εργασίες τις οποίες έχουν εκπονήσει στη διάρκεια  των μαθημάτων τους.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ