Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΙΣ 27/11 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝIA THΣ ΝΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

31/10/2021
389 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Το Σάββατο 27/11, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης κ. Νότη Μηταράκη θα γίνουν τα εγκαίνια της νέας ελεγχόμενης δομής στο Πυλί. Μάλιστα έχει αποσταλεί και σχετικό e-mail σε τοπικούς φορείς, για να δηλώσουν εάν θα παραστούν στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η νέα ελεγχόμενη δομή στηρίζεται σε 3 πυλώνες: Ο πρώτος στην ασφάλεια, ο δεύτερος στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων και μεταναστών που θα διαμένουν στην νέα δομή με νέους χώρους άθλησης και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα ανήλικα προσφυγόπουλα και ο τρίτος στην διασφάλιση και διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας του τοπικού πληθυσμού και εν γένει του συνόλου της τοπικής κοινωνίας του νησιού.

 Επιπλέον η νέα δομή περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις με πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα για την υγειονομική περίθαλψη στους τροφίμους ώστε να μην επιβαρύνεται το Νοσοκομείο Κω. Η είσοδος στην δομή θα γίνεται με κάρτα εισόδου και χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ θα υπάρχουν και μηχανήματα x-ray scanner τα οποία θα ελέγχουν τις πύλες εισόδου στο ΚΥΤ.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Εγκαίνια δημάρχου
Εγκαίνια δημάρχου 31/10 - 16:03
Εγκαίνια δημάρχου
Ο δήμαρχος όλων των Κώων θα είναι εκεί με τις μπουλντόζες και τον Γιωργαλλη να κόψουν κορδέλες και να ανεβάσουν μετά τις φωτογραφίες αγκαλιά με τους νέους κατοίκους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/10 - 11:38
το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Κω ολοκληρώθηκε !!!
το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Κω ολοκληρώθηκε !!!Να το χαίρετε η κοινωνία και οι διοικούντες της Κω !!!Έχει ενδιαφέρον εάν θα παραβρεθούν ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και οι τοπικοί βουλευτές ??? !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ