Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τον Μάρτιο ξεκινούν οι πτήσεις της Ryanair στην Κω

11/12/2020
511 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αν και ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι πλέον μία πολυσύνθετη υπόθεση εξαιτίας της πανδημίας, η Ryanair έχει ήδη αναρτήσει το πρόγραμμα της για την Κω. Η πρώτη πτήση αναμένεται στις 28 Μαρτίου 2021 με πτήση από το Βερολίνο για την Κω. Πιθανόν αυτή η πτήση να ανοίξει την αυλαία για την τουριστική σεζόν του 21. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας, η πτήση θα πραγματοποιηθεί από αεροσκάφος της Malta Air στα πλαίσια συνεργασίας των 2 εταιρειών. Λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί πτήση από Βιέννη για Κω με την ίδια εταιρεία.  

Φυσικά ο τρόπος που θα μετακινούνται οι τουρίστες δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν και είναι ακόμη άγνωστα τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν. Εξάλλου ήδη στην Μεγάλη Βρετανία έχει ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και στην χώρα μας. Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών θα καθορίσει και τα δρομολόγια των αεροπλάνων τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν την δεδομένη στιγμή.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ