Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Σκότος! - Νεοδημοκράτες να τον χαίρεστε και να τους ξαναβγαλετε πολλα μπράβο!!!!
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Νεοδημοκρατης - Αυτοί είστε ρεεεεε, απολειφαδια τελειωμένα, επαναστάτες του πρωκτού και του διαδικτύου.Ξεμεινε η αγορά σήμερα από ντομάτες και γιαούρτια.....Ο κωακος λαός σας έχει γυρίσει την πλάτη,σταλινακια..... Άντε τώρα στείλτε φωτό στο περισσό να πάρετε τα εύσημα και στην κάλπη θα πάρετε τα R X? ΠΑΡΤΑΛΙΑ, τεμπέληδες, επαναστάτες του πρωκτού..... ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Με στρατό .... - και όλη όλη τη δύναμη της Αστυνομίας ...θα ερχόταν ..κόσμος......
τκ18: Σήμερα (16:42)
ΘΕΙΟ ΘΗΡΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.... - προς ολους εσας που κατηγορειται οτι δεν κατεβηκε κοσμος μαζικα θελω να ρωτησω? ας πουμε οτι και οι 40,000 χιλιαδες να κατεβαιναν και γενικη απεργια να γινοτανε και λιμανια να κλεινανε θα ιδρωνε το αυτι του Αδωνι? οχι κυριοι , κυβερνηση με νεκρους των τεμπων και μεγα σκανδαλων που ακομα ειναι εδω και μας κουναει το δακτυλο δεν θα συγκυνηθει απο μια λαοθαλασσα , στην καλπη θελει εκδικηση εκει θα ξυπνησει ο ελληνας?
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Τους ξεφτιλιαμενους - Που περπατάνε δίπλα τους ....να δω να αρρωστήσουν αν θα τους γνωρίζει μετά ο απροσδιοριστος ξεφτιλας
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Τα χάλια σας - Από τον καναπέ γκρίνια και παράπονα για το νοσοκομείο ....σημερα δεν είδα να κατέβει κανένας. Οπότε μην παραπονιέστε, όλα καλά που λεει και ο Άδωνις.
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Μαυρόγιουλαρος. - Το μόνο που είναι καλύτερα!Οι τσέπες φουσκωμένες από χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις κυβερνήσεις από κλέφτες και βάρις φόρους στο ν λαό! Τού σιναφιου του!Από τον περασμένο χρόνο!!!Όλα προς το χειρότερο από αυτόν!!!Και από τότε που πατισε το πόδι του ο Μητσοτάκης!!! Αυτό είναι το πραγματικό θαύμα τούς!!!
Γιάννης : Σήμερα (16:42)
Ο - Δολοφονοι
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - "Καλύτερη"; Κωμικοτραγικό! Με τέτοια διοίκηση;;; Μονόδρομος το κλείσιμο!!!!
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
🐑🐑 - Ήρθε ο κλώνος του Άδωνι και έδωσε σανό στα πρόβατα του
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Γκρεκονι - Με μπατσους παντου.....τους κωους να δουλευουν αλλου.....τον Ναβροζιδι αγγαλια ο Αδωνη ολα τα βρηκε μια χαρα.......
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Νούμερα - Οι κωοι δεν πρέπει να μιλάτε καθόλου.. από την παρουσία σας φάνηκε τι θέλετε.. ότι σας αξίζει έχετε.. τώρα συνεχίστε να κάνετε επανάσταση στα πληκτρολόγια..
Ανώνυμος : Σήμερα (16:42)
Υπουργός; Άνθρωπος; - Ποιός καλέ; Ο Άδωνης; Ας γελάσω....
Ανώνυμος : Σήμερα (16:42)
Άνθρωπος; - Ποιός είναι άνθρωπος, ο Άδωνης; Εγώ γελάω τώρα.....αν ήταν άνθρωπος αυτός και οι όμοιοι του,θα μας συμπεριφέρονταν αλλιώς. Και αφού το βρήκε καλύτερα το νοσοκομείο, όταν αρρωστήσει αυτός ή η οικογένεια του, να έρθουν να νοσηλευτούν εδώ βρε....
Κώος : Σήμερα (16:42)
Ορίστε;; - Σε καλύτερη κατάσταση λέει ο υπουργός; Εγώ γιατί όταν πήγα για εξετάσεις αίματος στο νοσοκομείο μου είπαν έλα με ραντεβού σε δύο βδομάδες αυτό είναι το καλύτερα;
Ανώνυμος: Σήμερα (16:42)
Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Έβαλε τα γέλια ο άνθρωπος και με το δίκιο του , άντε γεια στην λαόθάλασσα που έκανε πορεία

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Α. Γεωργιάδης: Σε καλύτερη κατάσταση το νοσοκομείο της Κω σε σχέση με πέρυσι

05/08/2025
2750 Εμφανίσεις
16 Σχόλια

To νησί μας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο Υπ. Υγείας κ. Γεωργιάδης, ένα χρόνο μετά την περσινή του επίσκεψη, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και εάν έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το νοσοκομείο της Κω βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει και περαιτέρω ενίσχυση του σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, όπως υπογράμμισε.

Στην σύσκεψη που είχε στο νοσοκομείο ο κ. Γεωργιάδης με γιατρούς, προσωπικό και μέλη της Διοίκησης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φανιός, ανέφερε τα όσα έχουν γίνει μέχρι τους τελευταίους μήνες, κάνοντας λόγο για άλματα προόδου «Δεν έχω ξανασυναντήσει – είπε- να γίνονται σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, τόσες πολλές και μαζικές προσλήψεις και αυτό οφείλεται στο Υπ. Υγείας που στέκεται πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Έχουν γίνει άλματα προόδου στο νοσοκομείο της Κω και θα γίνουν ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα. Το νοσοκομείο αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι εκπληρώνει την αποστολή του και τον στόχο του προς του πολίτες της Κω. Λύσαμε το πρόβλημα με την Παθολογική που ταλαιπωρούσε το νοσοκομείο τόσα χρόνια, έγιναν προσλήψεις σε πολλές κλινικές με γιατρούς και νοσηλευτές αλλά και διοικητικό προσωπικό και είμαστε σε συνεννόηση με το Υπ. Υγείας να προχωρήσουμε και σε νέες προσλήψεις. Γενικά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέρα με τη μέρα βελτιώνεται η κατάσταση».

Η κ. Διονυσοπούλου, Δ/ντρια του Αιματολογικού Τμήματος, αναφέρθηκε στην πίεση που έχει δεχθεί το Τμήμα, λόγω της αποχώρησης των ιδιωτών μικροβιολόγων από τον ΕΟΠΠΥ, τονίζοντας ότι έχουν γίνει προσλήψεις στο Αιματοτολογικό, όμως χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση για να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γαβαλά, ανέφερε ότι οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν υπάρχει βελτίωσε σε σχέση με πέρυσι, αφού αν λάβουμε υπ όψιν μας και τις αποχωρήσεις προσωπικού, είναι λιγότεροι, ενώ ανέφερε ότι μιλάμε για τη στελέχωση ενός οργανισμού που είναι απαρχαιωμένος και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του νησιού.


ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο προς τους πολίτες για δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο, για άλλη μία φορά δεν έπιασε τόπο, αφού ελάχιστοι συμπολίτες μας έδωσαν το παρών, γιουχάροντας τον Υπουργό κατά την άφιξή του. Μάλιστα αυτή η “χλιαρή” παρουσία του κόσμου, έδωσε “πάτημα” στον Υπουργό, να πει ότι οι πολίτες της Κω βλέπουν την διαφορά γι’ αυτό και δεν διαμαρτύρονται και ότι αυτοί που φωνάζουν έξω από το νοσοκομείο, είναι μέλη του ΚΚΕ.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού, η παρουσία της Αστυνομίας ήταν τόσο έντονη σε σημείο που οι Αστυνομικοί να κοντεύουν να είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 16
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 15:24
Σκότος!
Νεοδημοκράτες να τον χαίρεστε και να τους ξαναβγαλετε πολλα μπράβο!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 14:59
Νεοδημοκρατης
Αυτοί είστε ρεεεεε, απολειφαδια τελειωμένα, επαναστάτες του πρωκτού και του διαδικτύου.Ξεμεινε η αγορά σήμερα από ντομάτες και γιαούρτια.....Ο κωακος λαός σας έχει γυρίσει την πλάτη,σταλινακια..... Άντε τώρα στείλτε φωτό στο περισσό να πάρετε τα εύσημα και στην κάλπη θα πάρετε τα R X? ΠΑΡΤΑΛΙΑ, τεμπέληδες, επαναστάτες του πρωκτού..... ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 13:46
Με στρατό ....
και όλη όλη τη δύναμη της Αστυνομίας ...θα ερχόταν ..κόσμος......
τκ18
τκ18 05/08 - 13:35
ΘΕΙΟ ΘΗΡΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ....
προς ολους εσας που κατηγορειται οτι δεν κατεβηκε κοσμος μαζικα θελω να ρωτησω? ας πουμε οτι και οι 40,000 χιλιαδες να κατεβαιναν και γενικη απεργια να γινοτανε και λιμανια να κλεινανε θα ιδρωνε το αυτι του Αδωνι? οχι κυριοι , κυβερνηση με νεκρους των τεμπων και μεγα σκανδαλων που ακομα ειναι εδω και μας κουναει το δακτυλο δεν θα συγκυνηθει απο μια λαοθαλασσα , στην καλπη θελει εκδικηση εκει θα ξυπνησει ο ελληνας?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 13:30
Τους ξεφτιλιαμενους
Που περπατάνε δίπλα τους ....να δω να αρρωστήσουν αν θα τους γνωρίζει μετά ο απροσδιοριστος ξεφτιλας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 13:19
Τα χάλια σας
Από τον καναπέ γκρίνια και παράπονα για το νοσοκομείο ....σημερα δεν είδα να κατέβει κανένας. Οπότε μην παραπονιέστε, όλα καλά που λεει και ο Άδωνις.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 12:45
Μαυρόγιουλαρος.
Το μόνο που είναι καλύτερα!Οι τσέπες φουσκωμένες από χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις κυβερνήσεις από κλέφτες και βάρις φόρους στο ν λαό! Τού σιναφιου του!Από τον περασμένο χρόνο!!!Όλα προς το χειρότερο από αυτόν!!!Και από τότε που πατισε το πόδι του ο Μητσοτάκης!!! Αυτό είναι το πραγματικό θαύμα τούς!!!
Γιάννης
Γιάννης 05/08 - 12:39
Ο
Δολοφονοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 12:23
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
"Καλύτερη"; Κωμικοτραγικό! Με τέτοια διοίκηση;;; Μονόδρομος το κλείσιμο!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 12:13
🐑🐑
Ήρθε ο κλώνος του Άδωνι και έδωσε σανό στα πρόβατα του

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ