Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση των Lions Κω για το περιστατικό με την εξαφάνιση εξαρτήματος από το νοσοκομείο

24/01/2024
976 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κω με την Πρόεδρο  της λέσχης Lions Κω « Ο Ιπποκράτης» Ειρήνη Χατζηχριστοφή και αντιπροσωπεία μελών της λέσχης μας , παρουσία της Κυβερνήτου του Θ117Α Νοτίου Ελλάδος & Νήσων Μαρίας Πολίτου.

Η έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου μετά από περιστατικό που αφορούσε την απώλεια εξαρτήματος της Ουρολογικής Κλινικής (Ενδοσκοπικός Μηχανισμός Γερμανικού Οίκου KARL STORZ ENDOSKOP – σετ διπολικής ρεζεκτοσκόπησης TURIS) το οποίο είχε παραχωρηθεί από την λέσχη μας στο Νοσοκομείο Κω τον Μάιο της περασμένης χρονιάς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν : ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω  κ. Σταμάτης Βασιλειάδης, ο Υποδιοικητής – Εκπρόσωπος Τύπου  κ. Ηλίας Χρυσόπουλος και αντιπροσωπεία της λέσχης Lions Κω (Βίκυ Φλάσκου, Γιώργος Σταμόγλου, Μάνος Κουλιάς Αλέξανδρος Μενασέ)

Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η απώλεια του εξαρτήματος. Ζητήθηκαν εξηγήσεις για το περιστατικό. Η Διοίκηση δεσμεύτηκε να το αντικαταστήσει άμεσα και εφόσον παραληφθεί να γίνει εκχώρηση της κυριότητας, με σχετικό πρακτικό , στην λέσχη Lions Κω  « Ο Ιπποκράτης».

Η λέσχη μας θα επανέλθει με νέο Δελτίο Τύπου μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής και εκχώρησης.


H Γραμματέας

Αρετή Φλωροπούλου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Φιλος LIONS
Φιλος LIONS 24/01 - 11:22
Απώλεια εργαλείου….
Ενημερώστε την ασφάλεια για να είστε τυπικοί! Το θέμα έφτασε στην Αθηνα¨//// Να γίνουν τα νόμιμα και προβλεπόμενα. Τα χρήματα ανήκουν στους συνδρομητές και σε δωρεές πολιτών.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/01 - 10:30
Lions
Ανατριχιασα με τους Λεοντες του νησιου........
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/01 - 10:06
Κλείστε το
Μοναδικό θέμα συζήτησης το αντικείμενο που εξαφανίστηκε από τον Γιούρι γκέλερ. Η υποστελέχωση του νοσοκομείου, ο μαγνητικός τομογράφος που δεν έχουμε, το δεύτερο ασθενοφόρο θα λυθούν μόνα τους Ε; γελάω γιατί θα αρχίσω να κλαίω με την μιζέρια του νησιού

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ