Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναβλήθηκε λογω μη απαρτίας η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Κω - Θ. Νικηταράς: Αδυναμία και υπονόμευση

30/05/2022
116 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Λόγω μη απαρτίας δεν πραγματοποιηθήκε η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (μέσω τηλεδιάσκεψης)

Πιο συγκεκριμένα δεν προσήλθαν οι παρατάξεις της Μειοψηφίας ( ''Δύναμη Αλλαγής'', ΄Όραμα & Δράση'', Λαϊκή Συσπείρωση), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η εκ του νόμου απαρτία.

Να υπενθυμίσουμε, ότι νωρίτερα το "Όραμα + Δράση" είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς το Προεδρείο του Δημ. Σ/λίου που ανέλυε τους λόγους που δεν θα προσέλθει στην συνεδρίαση.

Οι άλλες παρατάξεις (Δύναμη Αλλαγής και Λαϊκή Συσπείρωση) δεν ενημέρωσαν ούτε δικαιολόγησαν την απουσία τους.

Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ:Αδυναμία και υπονόμευση.

Την ώρα που η κοινωνία μας διεκδικεί ενωμένη λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που την απασχολούν, η αντιπολίτευση στο Δήμο μας απέχει από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου υπονομεύοντας τον ισχυρότερο δημοκρατικό θεσμό της τοπικής κοινωνίας. 

Το κάνουν για να εμποδίσουν τη λειτουργία του Δήμου σε κορυφαία θέματα ώστε να μη δοθούν λύσεις, αλλά και να καθυστερήσουν ζητήματα συνδημοτών μας που περιμένουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκ του αποτελέσματος, δείχνουν ότι δεν έχουν τίποτα χρήσιμο να προσφέρουν και επέλεξαν το δρόμο της φυγής. 

Αποτελεί μεγάλη ύβρη στους συνδημότες μας αυτή η στάση και πρώτα από όλους σε αυτούς που τους ψήφισαν. Γραφείο Τύπου


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση των Θερμών Πηγών (Εμπρός Θέρμης) σύμφωνα με το εδ. β της παρ. 3 του άρθρου 17 του Ν. 4875/2021 (ΦΕΚ 250 Α’/23-12-2021, Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).
 2. Πρόταση για την ονομασία του Πάρκου που θα ανεγερθεί μνημείο για την Γενοκτονία των Ποντίων σε «Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού» (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, καΣεβαστή Βλάχου).
 3. Ορισμός μελών της Επιτροπής Κώων της Διασποράς Δήμου Κω(Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ., κα Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη).
 4. Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου στην ΔΕΥΑΚ για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή νέας δεξαμενής στη Καρδάμαινα» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 5. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης Δήμου Κω για το έτος 2022 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
 6. Λήψη απόφασης για το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δήμου Κω 2019– 2023 (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).
 7. Γνωμοδότηση για τη λειτουργία παραρτήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Εμμανουήλ Μήτρου).
 8. Λήψη απόφασης για την έγκριση των μόνιμων κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που προβλέπονται στη μελέτη: «Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην πόλη της Κω» (Κόμβοι Τράπεζας Πειραιώς-1ου Γυμνασίου, Α.Μ. 19/2021, Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
 9. Λήψη απόφασης για επιχορηγήσεις Αθλητικών Σωματείων(Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ, κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής).
 10. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη αναγκών στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Αντιμάχειας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 11. Λήψη απόφασης για την εκποίηση δημοτικής έκτασης, επιφάνειας 77,80 τ.μ. της Κ.Μ. 647 Οικοδομών Κεφάλου, κατόπιν αιτήματος της κας Αϊδωνά–Μαστόρου Διονυσίας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 12. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση ακινήτου για τη στάθμευση οχημάτων στα όρια του ιστορικού κέντρου της πόλης της Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 13. Λήψη απόφασης για την παράταση του με αριθμό πρωτ. 20559/29-8-2019 συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας του κ. Ευάγγελου Μουζουράκη στην Κοινότητα Καρδάμαινας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 14. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανώτατου ορίου των επιτρεπόμενων κατ’ έτος ημερών κίνησης εκτός έδρας αιρετών του Δήμου Κω για το έτος 2022 (Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ., κα Τελλή – Τσιμισίρη Διονυσία).
 15. Τροποποίηση της απόφασης με αριθμό 11/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών Δήμου Κω έτους 2022» και ΑΔΑ ΨΟΣΛΩΛΕ-ΧΩ6 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).
 16. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).
 17. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης «εισόδου – εξόδου» οχημάτων της επιχείρησης «Επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής οίνου από σταφύλια & εμφιάλωση αυτού – Οινοποιείο χαμηλής όχλησης», ιδιοκτησίας κ. Αιμίλιου Παπακωνσταντίνου, από την Κ.Μ. 1154 Γαιών Πυλίου σε ανώνυμη κτηματολογική οδό (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
 18. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης «εισόδου – εξόδου» οχημάτων της επιχείρησης «Σταθμός Φορτηγών Αυτοκινήτων» από την Κ.Μ. 128 Γαιών Κω – εξοχής στη θέση «Φωκάλια – Πλατύς Ποταμός» της Δημοτικής Ενότητας Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης). 
 19. Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά: «Αύξηση Δυναμικότητας από 84 σε 160 κλίνες), λόγω εσωτερικών διαρρυθμίσεων, της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, με διακριτικό τίτλο «D’ ANDREALAGGONKOS», κατηγορίας 5*, στην περιοχή “ΕΥΡΙΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙ”, εντός Κ.Μ. 264 Γαιών ΠΥΛΙΟΥ – Δ.Κ. Πυλίου – Δ.Ε. Δικαίου – Δήμου Κω - Π.Ε. Κω, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για λογαριασμό του φορέα «Ξ.Ο.Τ.Ε.Ε.Α. ΠΑΤΟΥΡΗΣ Α.Ε.» (ΠΕΤ 2110632425) (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
 20. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος του Τ.Δ. 1105 από την Κ.Μ. 324 Γαιών Κεφάλου, επιφάνειας 48.125 τ.μ. για αγροτική χρήση, με δημοπρασία (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 21. Λήψη απόφασης για την αποδοχή της τιμής μονάδος ακινήτου (Κ.Μ. 1303 Γαιών Αντιμάχειας - ΕΚΤΕΜ Α.Ε.), σύμφωνα με την από 19-10-2021 Έκθεση της Επιτροπής του άρθρου 15 του Ν. 2882/2001(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
 22. Έγκριση του σχεδίου τροποποίησης της ΑΥΙΜ (Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα) του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Κω(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 23. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης της αίθουσας που ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αντιμάχειας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
 24. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου με Κ.Μ. 2331 Γαιών Ασφενδιού ιδιοκτησίας Άνθιας και Νικολέτας Καβουκλή (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη


kostv.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 31/05 - 00:08
ΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ
ANTE ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ