Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (06:18)
Ένα απλό ραδιόφωνο είναι αρκετό. - Η τηλεόραση είναι απλά για τους μαϊντανούς και δεν την χρειαζόμαστε. Απλά ένα ραδιόφωνο με πολύ μουσικη και μερικά δελτία ειδήσεων με τοπικά νέα. Που μπορούμε να μαθουμε το μισθολόγιο των εργαζομένων εκεί?
Χριστός: Σήμερα (06:18)
Δημόσιο - Ο ΔΗΡΑΣ είναι μια μικρογραφία του ελληνικού δημοσίου. Πολλοί που κάνουν λίγα και πληρώνονται αδρά.
Κηφήνας (ο) [αρσενικό]: Σήμερα (06:18)
Λεξικό Τεγόπουλου Φυτράκη - Ο κηφήνας είναι η αρσενική μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει την γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες ανέχονται τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση (το φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες ως άχρηστους, πετώντας τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη. Αυτό γίνεται για την προστασία της κυψέλης μιας και όταν γονιμοποιηθεί και άλλο η βασίλισσα[1] θα μεγαλώσει το πρόβλημα επιβίωσης της. Μεταφορικά, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους ανθρώπους που είναι τεμπέληδες (γνωστοί και ως κηφηναριά ή κηφηναρίες ή βαζούρες) ή ανθρώπους που ανεβαίνουν νύχτες στα βουνά και κόβουν καλώδια σαν τους ποντικούς.
Ανώνυμος: Σήμερα (06:18)
Απορια - Ο διευθηντής πόσα πέρνει;Τι προσφέρει είπαμε;
Ανώνυμος: Σήμερα (06:18)
Μαλιστα - Δεν φτάνει που τον ταΐζουμε τόσα χρόνια τον διευθυντή,οικογενειακός,είναι και κουβαρντάς.Τοσα λεφτά θα τα έδιναν να νοικιάσουν σπίτι σε γιατρό.Ακου 5250 χαρτζιλίκι σε κολλητή δημοσιογράφο.Του κόμματος εντελώς τυχαία.Ολοι θα στηθούμε στη τηλεόραση να δούμε σπο το ΔΗΡΑΣ αν κουνιόνται οι βάρκες στη Ρόδο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Αντιπαράθεση για τον ΔΗΡΑΣ ανάμεσα σε Π. Πετρή και Μ. Τσατσαρώνη

06/06/2025
392 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Aντιπαράθεση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον κ. Πέτρο Πετρή και τον Δντη του ΔΗΡΑΣ κ. Μπάμπη Τσατσαρώνη, τη σύναψη συνεργασίας του Μέσου με δημοσιογράφο από τη Ρόδο.

Ο κ. Πετρής με ανάρτησή του στα social media κατηγόρησε τον ΔΗΡΑΣ για την απ' ευθείας ανάθεση σύναψη συνεργασίας με δημοσιογράφο της Ρόδου αντί του ποσού 5.250 ευρώ.

Ο Δντης του Μέσου κ. Τσατσαρώνης, υπεραμύνθηκε της απόφασης αυτής, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, θα αποτελέσει τον πολύτιμο σύνδεσμο για την αμφίδρομη ειδησεογραφική ενημέρωση ανάμεσα στα δύο νησιά, φέρνοντας φρέσκο αέρα και νέα δεδομένα.

Ο κ. Πετρής συνέχισε την αντιπαράθεση, με νέα του ανάρτηση, αναφέροντας ότι η Διοίκηση του ΔΗΡΑΣ, αντί να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, επέλεξε την προσφιλή τακτική της επίθεσης. 

Αναλυτικά οι αναρτήσεις:


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΕΤΡΗ
Ο Δηράς αποφάσισε  με απευθείας ανάθεση να διαθέσει 5.250 ευρώ σε εξωτερική συνεργάτιδα από τη Ρόδο για να πραγματοποιεί 3 ραδιοφωνικές και 2 τηλεοπτικές ανταποκρίσεις την εβδομάδα, μέχρι το τέλος του 2025.
Σύντομες παρεμβάσεις ολιγόλεπτες,χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς παραγωγή.
Ανταποκρίσεις...σφηνάκια που κοστίζουν περίπου 60 ευρώ η καθεμία.Το ερώτημα είναι απλό,τι ακριβώς πληρώνουμε;
Μιλάμε για μια απευθείας ανάθεση λίγων μηνών, με γενναιόδωρη αποζημίωση, που γεννά εύλογα ερωτήματα. Τόσο κοστολογείται η ενημέρωση για τους πολίτες της Κω;
Μήπως αυτό που πληρώνεται δεν είναι η ενημέρωση;
Μήπως η δημοτική αρχή επιδιώκει να έχει φωνή εντός Ρόδου για λόγους που ξεπερνούν την ειδησεογραφία;
Μήπως πρόκειται για έναν “Δούρειο Ίππο” που προορίζεται να χτυπήσει συγκεκριμένα πρόσωπα;
Μήπως επιχειρείται πολιτική παρουσία και επιρροή με χρήματα του ΔΗΡΑΣ;
Η ενημέρωση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε εργαλείο στρατηγικής ούτε να γίνεται όχημα πολιτικών σκοπιμοτήτων.Η διοίκηση του ΔΗΡΑΣ οφείλει να εξηγήσει πώς προέκυψε αυτή η επιλογή και γιατί κοστίζει τόσο.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ

ΘΕΜΑ: “Ο ΔΗΡΑΣ: Μια Γέφυρα Επικοινωνίας στο Αιγαίο” - Απάντηση της Διοίκησης του ΔΗΡΑΣ ΚΩ (Δημοτικού Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού Κω)

Οι πρόσφατες δημόσιες «επιθέσεις» του συνδημότη μας, κ. Πέτρου Ν. Πετρή, κατά της διοίκησης του ΔΗΡΑΣ, μόνο έκπληξη δεν μας προκαλούν. Αντιθέτως, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί όχι μόνο αποπροσανατολίζουν, αλλά και υποδηλώνουν προθέσεις που απέχουν πολύ από την εποικοδομητική κριτική. Για αυτόν τον λόγο, θα τοποθετηθούμε με απόλυτη σαφήνεια σε όλα όσα αφορούν το δημοτικό μας μέσο.  
Η Δημοτική τηλεόραση kostv και το Δημοτικό ραδιόφωνο Radio Kos δεν είναι απλά τοπικά μέσα. Με την ευρεία τους εμβέλεια, καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο νησιωτικό σύμπλεγμα στο ανατολικό Αιγαίο, αποτελώντας φάρο ενημέρωσης και πολιτισμού. Η πρόσφατη απόφασή μας να ανοίξουμε τη συνεργασία μας με τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ρόδου – και πολύ σύντομα και σε άλλα νησιά – είναι μια στρατηγική κίνηση που μπορεί να αποφέρει μόνο οφέλη.
Η Ρόδος, ας μην ξεχνάμε, είναι μια τεράστια αγορά: πληθυσμιακά, επιχειρηματικά, τουριστικά. Θέλουμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην εξωστρέφεια της Κω. Προσδοκούμε δε, να αυξήσουμε σημαντικά τα έσοδά μας από τις διαφημίσεις, προσελκύοντας επιχειρήσεις που επιθυμούν τη συνεργασία και δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Αυτό σημαίνει περισσότερους πόρους για το ΔΗΡΑΣ, περισσότερες δυνατότητες για βελτίωση και ανάπτυξη.
Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που θα συνεργαστεί με το ΔΗΡΑΣ δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Είναι ένα μέλος αναγνωρισμένης δημοσιογραφικής ένωσης, με δεκαετίες εμπειρίας και με ισχυρή παρουσία σε μεγάλα κεντρικά κανάλια. Θα αποτελέσει τον πολύτιμο σύνδεσμο για την αμφίδρομη ειδησεογραφική ενημέρωση ανάμεσα στα δύο νησιά, φέρνοντας φρέσκο αέρα και νέα δεδομένα.
Η Δημοτική Τηλεόραση ανοίγει τα φτερά της για να γίνει ένα σύγχρονο, δυναμικό μέσο, με εμβέλεια σε όλο το Αιγαίο. Ένα μέσο που θα αντικατοπτρίζει την αλήθεια, θα ενημερώνει υπεύθυνα και θα προάγει την πρόοδο.
Τέλος, είναι αυτονόητο ότι δεν μας αφορούν προσβλητικοί υπαινιγμοί ότι λειτουργούμε ως "Δούρειος Ίππος" της δημοτικής αρχής. Τέτοιες αναφορές είναι ιδιαίτερα απαράδεκτες όταν προέρχονται από άτομα που διετέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΡΑΣ και γνωρίζουν εκ των έσω την αφοσίωση και τη διαφάνεια με την οποία λειτουργούμε.

Εμείς κοιτάμε μπροστά, με όραμα και δουλειά για το καλό των συνδημοτών μας και του τόπου μας.

Ο ΔΗΡΑΣ δεν είναι ένα μέσο που φοβάται την κριτική. Αντιθέτως, με τις στρατηγικές μας συνεργασίες και το αδιαπραγμάτευτο όραμά μας, χτίζουμε το μέλλον της επικοινωνίας στο Αιγαίο.
Αφήνουμε τη μικροπολιτική πίσω μας και κοιτάμε πάντα μπροστά, για το καλό του τόπου μας.               


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΕΤΡΗ

Η διοίκηση του ΔΗΡΑΣ, αντί να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, επέλεξε την προσφιλή τακτική της επίθεσης. Χαρακτήρισε την κριτική μου «αποπροσανατολιστική» και αμφισβήτησε τα κίνητρά μου.
Επειδή η σιωπή δεν είναι επιλογή, επανέρχομαι...
1) Πώς επιλέχθηκε η δημοσιογράφος από τη Ρόδο; Υπήρξε προκήρυξη; Ποιοι συμμετείχαν στη διαδικασία; Γιατί δεν είναι μόνο το βιογραφικό που κρίνει μια επιλογή, αλλά και η διαφάνεια της διαδικασίας. Ήταν καν καταγεγραμμένη η ανάγκη συνεργασίας με Ρόδο;
Ή μήπως πρόκειται για άλλη μια “επένδυση” που βασίζεται στο «θα δούμε»;
2. Τι προσδοκά ο σταθμός από αυτή τη “στρατηγική” συνεργασία; Πού είναι η τεκμηρίωση; Οι στόχοι; Οι αριθμοί; Υπάρχει οικονομική μελέτη για τα υποτιθέμενα έσοδα που θα προκύψουν;
3. Ποια είναι τα σημερινά έσοδα του ΔΗΡΑΣ και πώς δικαιολογούνται, με δεδομένο ότι είναι ο μοναδικός δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός στα Δωδεκάνησα; Τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Η πραγματικότητα δεν χωρά “οράματα”.
Να υπενθυμίσω ότι υπήρξα μέλος της αντιπολίτευσης στα μαύρα χρόνια του ΔΗΡΑΣ, τότε που ο σταθμός φυτοζωούσε, και για σύντομο διάστημα,αμισθί, αντιπρόεδρος του. Ξέρω πολύ καλά πού πονά το μαγαζί. Έχω άποψη, γιατί έχω γνώση.
Η απαίτηση για διαφάνεια και αξιολόγηση δεν είναι πολυτέλεια. Είναι υποχρέωση!
Και αν δεν αντέχετε την κριτική, μην μιλάτε για «μέσο που δεν φοβάται».
Η Κως δεν χρειάζεται δορυφόρους στη Ρόδο. Χρειάζεται ΜΜΕ που να λογοδοτούν στους δημότες της όχι συνεντεύξεις προβολής και στημένα οδοιπορικά....

       

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/06 - 00:11
Ένα απλό ραδιόφωνο είναι αρκετό.
Η τηλεόραση είναι απλά για τους μαϊντανούς και δεν την χρειαζόμαστε. Απλά ένα ραδιόφωνο με πολύ μουσικη και μερικά δελτία ειδήσεων με τοπικά νέα. Που μπορούμε να μαθουμε το μισθολόγιο των εργαζομένων εκεί?
Χριστός
Χριστός 06/06 - 20:20
Δημόσιο
Ο ΔΗΡΑΣ είναι μια μικρογραφία του ελληνικού δημοσίου. Πολλοί που κάνουν λίγα και πληρώνονται αδρά.
Κηφήνας (ο) [αρσενικό]
Κηφήνας (ο) [αρσενικό] 06/06 - 20:14
Λεξικό Τεγόπουλου Φυτράκη
Ο κηφήνας είναι η αρσενική μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει την γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες ανέχονται τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση (το φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες ως άχρηστους, πετώντας τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη. Αυτό γίνεται για την προστασία της κυψέλης μιας και όταν γονιμοποιηθεί και άλλο η βασίλισσα[1] θα μεγαλώσει το πρόβλημα επιβίωσης της. Μεταφορικά, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους ανθρώπους που είναι τεμπέληδες (γνωστοί και ως κηφηναριά ή κηφηναρίες ή βαζούρες) ή ανθρώπους που ανεβαίνουν νύχτες στα βουνά και κόβουν καλώδια σαν τους ποντικούς.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/06 - 18:35
Απορια
Ο διευθηντής πόσα πέρνει;Τι προσφέρει είπαμε;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/06 - 18:33
Μαλιστα
Δεν φτάνει που τον ταΐζουμε τόσα χρόνια τον διευθυντή,οικογενειακός,είναι και κουβαρντάς.Τοσα λεφτά θα τα έδιναν να νοικιάσουν σπίτι σε γιατρό.Ακου 5250 χαρτζιλίκι σε κολλητή δημοσιογράφο.Του κόμματος εντελώς τυχαία.Ολοι θα στηθούμε στη τηλεόραση να δούμε σπο το ΔΗΡΑΣ αν κουνιόνται οι βάρκες στη Ρόδο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ