Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Πυλίου Σ. Στούππου για την απαγόρευση της μπάλας στο Πυλί

04/07/2024
1619 Εμφανίσεις
19 Σχόλια

Μετά και τα τελευταία γεγονότα και την έκταση που έχει πάρει η "ανακοίνωση" μου ως αντιπροέδρου της κοινότητας Πυλίου, οφείλω να τοποθετηθώ, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Είναι γεγονός πως πριν λίγες ημέρες, τοποθέτησα σε διάφορα σημεία πέριξ της πλατείας τις εκτυπωμένες Α4 σελίδες όπως ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στόχος αυτής μου της πράξης, δεν ήταν σε καμία περίπτωση να αποτρέψω τα παιδιά από το να παίζουν στην πλατεία γενικότερα, αλλά να παίζουν ποδόσφαιρο, δηλαδή παιχνίδι με μπάλα. Και αυτό, γιατί αφενός υπήρξαν παράπονα από επιχειρηματίες της περιοχής ότι ενοχλούνται οι πελάτες, αφετέρου, ότι όλο αυτό το διάστημα προκαλούνται εκτεταμένες ζημιές.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στα γήπεδα, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν θα υπονοούσα σε καμία περίπτωση ότι τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο ή ότι δεν θα πρέπει να παίζουν γενικότερα. Όλοι με γνωρίζετε ως άνθρωπο. Και γνωρίζετε ότι και τα παιδιά αγαπώ και για τον τόπο μου νοιάζομαι. 

Παρόλα αυτά, αντιλαμβανόμενος την αναστάτωση που προκάλεσε η ανακοίνωση μου, ζητώ συγνώμη, αν αυτή παρερμηνεύτηκε. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία παρόλα αυτά, να συζητήσουμε όλοι μαζί δημοτική Κοινότητα, Δήμος, Αθλητικοί Σύλλογοι, γονείς για τη διασφάλιση ελεύθερων χώρων στα παιδιά μας, για να μπορούν να παίζουν και να ψυχαγωγούνται ανεμπόδιστα.

Αντιπρόεδρος Κοινότητας Πυλίου

Σταμάτης Στούππος


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 19
Παθών
Παθών 06/07 - 13:20
Πλατεία
Κύριοι και κυρίες που σας έπιασε ο πόνος τάχα μου που θα παίξουν τα παιδιά. Είστε υποκριτές. Το πρόβλημα σας είναι που θα πάτε εσείς να αράξετε για να πίνετε τον καφέ σας με τις ώρες και αμολατε τα παιδιά σας να παίζουν ανεξέλεγκτα και να ενοχλούν όλους τους υπόλοιπους. Για να πίνετε εσείς αραχτοι τον καφέ σας δεν πάνε να καούν όλα γύρω σας, δεν σας νοιάζει. Όταν όμως το παιδί σας κάνει ζημιά με την μπάλα που έπεσε με δύναμη στο τραπέζι του εστιατορίου δεν πάτε να ζητήσετε έστω μια συγνώμη από αυτούς που τους χαλασατε την δική τους έξοδο και βέβαια ούτε λόγος να πληρώσετε την ζημιά που προκάλεσαν τα βλαστάρια σας. Κάνετε τους.......Κινέζους .Τι μυνημα νομίζετε ότι δίνεται στα παιδιά σας με αυτήν την αντιμετώπιση.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/07 - 15:38
Χάχα
Λες και δεν τον ξέρουμε τον σταμάτη. Αυτοί που τον ψηφίσανε καμαρώνουν τώρα; Και να σκεφτείς ότι κι εγώ νικηταρά ψήφισα
05/07 - 09:12
Παιδική Χαρά
Η μετανάστες που δεν μας αφήνουν μέρα νύχτα να κοιμηθούμε δεν σε ενδιαφέρει .βρωμάει όλο το χωριό τα σκουπίδια στη λίμνη αυτά ούτε λέξει κ αντιπρόεδρε. Η παιδική χαρά στο Άγιο Γεώργιο σε τι κατάσταση είναι κάθε μέρα ,??????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/07 - 08:20
ΑΙΣΧΟΣ
Η κατάντια μας με την παράταξη του 60%! Μόνο και μόνο για να εκδικηθούμε τον "κακό"Κυρίτση...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 19:33
Κάτοικος Πυλίου
Ειλικρινά, αυτή η αισχρή, από άποψη ορθογραφίας αλλά κυρίως περιεχομένου. ανακοίνωση είναι το κερασάκι στην τούρτα... Το χωριό μας, με όλους αυτούς που βρέθηκαν σε κάποιες θέσεις ευθύνης, σε λίγο δεν θα υπάρχει... Απλά σας απεχθάνομαι όλους! Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο... Μαυρίλα, και ναι, αναφέρομαι σε όλους αυτούς που μας φορτώσατε, κλοπές, σεξουαλικά εγκλήματα, βία κάθε μορφής, σκουπίδια και τώρα επίθεση σε παιδιά... Γιατί θέλετε να μας διώξετε από τα σπίτια μας και να καταστρέψετε τις ζωές μας;;; Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι πράττετε προς όφελός μας.
04/07 - 19:08
Αντιπρόεδρος Νατάσα vs Πλατεάρχηδες !!!
ρε παιδιά αυτοί εκεί στην πλατεία με το εστιατόριο δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα με τα παιδιά που παίζουν, τώρα βρήκαν τον αντιπρόεδρο (μικρό ψάρι) και αυτός έγραψε τισ ασυναρτησίες του σε 'ενα χαρτί (με ορθογραφικά) αυτό είναι όλο !!!!!! κακός λαμβάνουμε σοβαρά τισ βλακείες των !!!! ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 18:19
Κ
Ανακοίνωση ντροπή καταπτηστη εκτυπωμένη σε Α4.Μακριά από τα παιδιά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 18:08
Αλίμονο
Λυπάμαι εξ όλης της καρδιάς μου τα παιδιά του Πηλίου.Από την μια εικόνες με Hotspot με φυλακές ψυχών μεταναστών, μαχαιρώματα στους δρόμους, ληστείες, καυγάδες..Από την άλλη, μια γενιά που έχει μάθει σε εποχές αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ , τους απαγορεύει το παιχνίδι.Αλίμονο, ας αρρωστήσουμε και τα παιδιά.Ντροπή σας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 18:07
Χούντα!!!!
Άνθρωποι χωρίς καν να ξέρουν την Ελληνική γλώσσα και γραμματεία έχουν λόγο για τα δικαιώματα των πολιτών και των παιδιών στην συγκεκριμένη περίπτωση εδώ δεν είναι χούντα κύριε δημοκρατία έχουμε!!!!!!!! Έλεος πια!!!! Ο καθένας ανίδεος να ασχολείται με τα δικαιώματα του ανθρώπου!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 17:28
Σοφός.
Έχει ο καιρός γυρίσματα!Και σύντομα γεια τά σπίτια σας!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ