Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απέσυρε την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο του Γ. Χατζημάρκου η Μαρία Ψύρη

29/08/2023
984 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Η εκπαιδευτικός και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Κω κα. Μαρία Ψύρη δεν βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο με τους 13 υποψηφίους για την Κω που ανακοίνωσε η παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου.

Η κυρία Ψύρη είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στις 6 Αυγούστου σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε η παράταξη μαζί με άλλες 3 γυναίκες υποψήφιες για Κω και Νίσυρο.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας μας «ΒτΚ» η ίδια εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

« Δεν θα είμαι τελικά υποψήφια για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους υγείας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Παραμένω στην πλευρά του κυρίου Χατζημάρκου και στηρίζω την παράταξη μπροστά στο Νότιο Αιγαίο. Να είστε σίγουροι ότι θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή όπως έκανα και στις βουλευτικές εκλογές. Ο μόνος λόγος που απέσυρα την υποψηφιότητά μου είναι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι υγείας.

 Δυστυχώς δεν θα μπορούσα υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω τον προεκλογικό αγώνα που θα ήθελα. Ως πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και θα είμαι παρούσα σε όλη την εκλογική διαδικασία. Η επιτυχία της παράταξης  είναι σίγουρη διότι όλοι οι υποψήφιοι σε όλα τα νησιά είναι αξιόλογα άτομα».

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 08:56
Φήμες
Φήμες από Ρόδο μεριά λένε ότι έχουν αλλιώς τα πράγματα. Ο Χατζημαρκος δεν σε άντεξε και σε έστειλε σπίτι σου. Λέει ο λαϊκός τροβαδούρος Σαρμπέλ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 08:55
Καρδαμαινα
Που πας ξυπόλυτη στα αγκάθια ;; Και άντε στις βουλευτικές εκλογές ξέρουμε ποιοι σήκωσαν το βάρος και σε έβγαλαν ασπροπρόσωπη,τώρα στις περιφερειακές δεν αντεξες ούτε 15 μέρες αγώνα γιατί δεν σε στηρίζει κανείς και αποσύρθηκες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 07:52
Σοφός.
Ευτυχώς πού το κατάλαβες την κατάλληλη στιγμή! Μια γλάστρα και δεκανίκι θα σε έκανε ο ανεκδιήγητος περιφέρειαρχης! Όπως όλους!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 07:21
ΝΔ
Αφού παρακάλεσες τους πάντες να κατέβεις τελικά έκανες πίσω ; Γελάει ο κόσμος.Ααα και δεν ξέρω αν το κατάλαβες ήρθε η ώρα να κάτσεις σπίτι σου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 00:55
Γνωστός
Μαρία όταν επαναλαμβάνεις Τρις τους λόγους παραίτησης , σε ένα τέτοιο μικρό κείμενο ···· όταν φάσκεις και αντιφάσκεις , δεν μπορώ , τον αγώνα θα τον δώσω στην πρώτη γραμμή ;;; Συγγνώμη , δεν γίνεσαι πιστευτή ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 23:36
Ειπσ και εγώ...
Μήπως τελευταία στιγμή ο Μητσοτάκης αποφάσισε να άρει την στήριξή του απο αυτό τον Θιασο αλλά τζίφος τελικά! Θα την δούμε να ανεβαίνει η παράσταση ! Εκτός πάλι, αν επικράτησει η σοφία στο λαό. Ήδωμεν!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ