Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε απόγνωση οι απλήρωτοι συμβασιούχοι του Υπ. Πολιτισμού στην Κω: Δεν έχουμε να πάρουμε ούτε ψωμί…

28/05/2022
164 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την οργή και την αγανάκτησή τους, για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν παό το Υπουργείο Πολιτισμού, μας εξέφρασαν οι συμβασιούχοι του Υπ. Πολιτισμού στην Κω, οι οποίοι εργάζονται στις εκσκαφές του έργου στα “Σφαγεία” και όπως μας ενημέρωσαν παραμένουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κρητικός (εργαζόμενος) μας ανέφερε ότι παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, παραμένουν απλήρωτοι. «Και πέρυσι υπήρχε πρόβλημα, αλλά και φέτος, έχουν να μας πληρώσουν από τον Φεβρουάριο – είπε-. Και η κατάσταση δυστυχώς φέτος, είναι πολύ πιο δύσκολη, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα. Η κατάστασή μας είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχουμε ούτε ψωμί να πάρουμε για το σπίτι μας. Πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Είναι δυνατόν το Υπουργείο Πολιτισμού να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι σε εργαζόμενους;

 Kαλώ όλους τους αρμόδιους να δουν το θέμα και να δώσουν άμεσα λύση γιατί δεν αντέχουμε άλλο. Εγώ παραιτήθηκα. Δεν άντεξα. Πρέπει να βρω δουλειά για να ζήσω. Δεν μπορούμε να ζούμε με δανεικά».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/05 - 17:21
Αναλγησία σε μέγιστο βαθμό !!!
το Υπουργείο Πολιτισμού, είναι από τα χειρότερα υπουργεία στον τομέα των συμβασιούχων. Να κάνουν άμεσα επίσχεση εργασίας !!! Αναλγησία σε μέγιστο βαθμό !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ