Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. Τσάκλας (Δ/ντης IKOS ARIA): Θετικά τα μηνύματα για τη σεζόν - Ανάγκη να είναι έτοιμη η Κως από άκρη σε άκρη

12/03/2024
751 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο διευθυντής του ξενοδοχείου IKOS ARIA κ. Δημήτρης Τσάκλας. Μιλώντας στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο 91.5 αναφέρθηκε στις προοπτικές της νέας σεζόν, το πως μπορεί να βελτιωθεί η Κως ως προορισμός, την επιθυμία της στήριξης του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού από τον όμιλο,, αλλά και τις διακρίσεις του ξενοδοχείου που κοσμεί την Κέφαλο.

Η τοπική κοινωνία η βάση του ξενοδοχείου μας

« Στήνουμε μία ομάδα στο ξενοδοχείο με βάσεις για το μέλλον. Με θέσεις εργασίας 12μηνες. Θέλουμε την τοπική κοινωνία να είναι μέλη της ομάδας μας. Η κοινωνική μας ευθύνη αν και δεν μας αρέσει να την γνωστοποιούμε επεκτείνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, της πυροσβεστικής και όπου αλλού χρειαστεί».

Με θετικό πρόσημο η έναρξη της σεζόν

Σύμφωνα με τον κ. Τσάκλα τα μηνύματα για την φετινή τουριστική περίοδος είναι ενθαρρυντικά. « Η τουριστική σεζόν θα είναι πολύ θετική αρκεί να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο. Το δικό μας ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου πριν το ορθόδοξο Πάσχα. Βρισκόμαστε σε ρυθμούς ανάπτυξης και ανανέωσης και για αυτό τον λόγο θα είμαστε και νωρίτερα έτοιμοι».

Η Κως πρέπει να διαθέτει σύγχρονες υποδομές από άκρη σε άκρη

Ο διευθυντής του πολυτελούς ξενοδοχείου μίλησε και για τις δημόσιες υποδομές και τα όσα πρέπει να γίνουν προκειμένου η ι εικόνα της Κω να είναι πραγματικά σύγχρονη και ανταποδοτική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. « Ο τουρισμός είναι οι άνθρωποί του. Οι φορείς θα πρέπει να δώσουν παραπάνω σημασία σε όλη την εικόνα του νησιού και να είναι έτοιμη οίκος για να υποδεχθεί κόσμο αλλά κυρίως να είναι ένας βιώσιμος προορισμός και για τους κατοίκους του. Οφείλουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές να παρέχουμε ασφάλεια και σύγχρονες υποδομές και να είμαστε έτοιμοι από άκρη έως άκρη του νησιού.»

Ikos Aria: Ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Τέλος ο κ. Τσάκλας αναφέρθηκε σε ακόμη μια διάκριση που έλαβε το IKOS ARIA στην Κέφαλο. Βραβεύτηκε από τους πελάτες της TUI ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. « Αποδεικνύουμε ότι ο όμιλός μας είναι στο Champions League του τουρισμού. Βραβεύτηκαν 5 ξενοδοχεία του ομίλου και φυσικά έχουμε λάβει και άλλες διακρίσεις. Αναπτυσσόμαστε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας στην Κω και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
ΝΥΝ και ΑΕΙ
ΝΥΝ και ΑΕΙ 14/03 - 15:03
Τα αυτονόητα
Πρώτα εσείς με τον βιολογικό σας και τις πισίνες να δείτε που πάνε τα απόβλητα και μετά έλα να μας πεις για τα υπόλοιπα
Jack
Jack 13/03 - 18:35
Tui marketing
Αυτη η κοροϊδία με τα βραβεία πρέπει να σταματήσει μεγαλύτερη γελοιοτητα από αυτό δεν υπάρχει Όποιος είναι ξενοδοχοϋπαλλήλος και εργάζεται σε ξενοδοχεία που εμπλέκεται η tui ξέρει πολύ καλά ότι βραβεύει όλα τα ξενοδοχεία της.Εδώ δίνουν βραβείο ακόμα για την καλύτερη ταχύτητα wi-fi Μόνο για γελοία τα βραβεία tui Όλα για το marketing
miranta
miranta 13/03 - 10:13
Απορια
Έχεις δουλέψει ποτέ ;Έχω δουλέψει και σε μικρό ξενοδοχείο ,ντόπιου,σε μεγάλο και σε all inclusive.Οι καλύτερες αποδοχές ,ώρες εργασίας,ρεπό κλπ ,ήταν καλύτερα στο τελευταίο και οι χειρότερες στο πρώτο.
ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ
ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ 13/03 - 09:57
Σκλάβοι των all inclusive
Ελληνες σκλαβακια των all inclusive για ψίχουλα !Όλα τα χρήματα πανε στα all inclusive και εσεις ακομα να ξεσηκωθείτε !Άξιοι της μοίρας σσς πρόβατα
Σπυρος Χατζηνικολάου
Σπυρος Χατζηνικολάου 12/03 - 21:49
Ο ναχας κ ο ναβρας
Από το τι είναι ανάγκη μέχρι να γίνει.........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ