Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Αυτή είναι η αλήθεια για το πάρκινγκ στη Ζια - Με συνεργασία και καθαρό λόγο η εξεύρεση λύσης

31/05/2023
531 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Η δημοτική αρχή, σταθερά προσηλωμένη στη δύναμη του διαλόγου για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του τόπου, συζήτησε επανειλημμένα με τους ιδιοκτήτες έκτασης περίπου 117τ.μ που γειτνιάζουν με τον χώρο στάθμευσης στη Ζια. 

Κάθε συζήτηση γινόταν πάντα παρουσία νομικού συμβούλου τους, στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης για πιθανή χρηματική αποζημίωση τους. 

Για αυτό το λόγο, υπεβλήθη στις 25.04.2023 από τους ιδιοκτήτες, αγωγή «αποζημίωσης και αναγνωριστική τακτική διαδικασία» μέσω της οποίας δίδεται χρόνος 90 ημερών, δηλαδή έως τις 24 Ιουλίου, να υποβάλλει τις προτάσεις του ο Δήμος Κω, στο Μονομελές Πρωτοδικείο. 

Ξαφνικά όμως και χωρίς καμία προειδοποίηση, ο χώρος αυτός περιφράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υπάρξει ταλαιπωρία για λίγες ώρες στους οδηγούς αυτοκινήτων και λεωφορείων. 

Η σημερινή δημοτική αρχή, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, όπου το πάρκινγκ έκλεινε με πρωτοβουλία του τότε δημάρχου και μηνυτήριες αναφορές του, αγωνίζεται για την εξυπηρέτηση των δεκάδων επιχειρήσεων της Ζιας.

Στηρίζει την οικονομική ανάπτυξη τους, τη διασφάλιση κατά το δυνατόν περισσότερων οργανωμένων θέσεων στάθμευσης και την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διακίνησης κατοίκων και επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Είναι σαφές σε όλους ότι, η όξυνση και  η τεχνητή δημιουργία κλίματος πόλωσης δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου. 

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή στο σύνολό της έχουν ξεκάθαρους στόχους και αγωνίζονται να τους υλοποιήσουν σε όφελος των συνδημοτών μας. 

Με ηρεμία, συνεννόηση, αποφασιστικότητα και καθαρό λόγο .

Δίχως συγκρούσεις και ακρότητες που δεν υπηρετούν το κοινό καλό. 


Σημείωση: σας αποστέλλουμε την πρώτη σελίδα από την αγωγή αποζημίωσης που κατατέθηκε στις 25/4/2023. 

Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 01/06 - 07:32
ΖΙΑ
Η λύση είναι απλή,δεν έχω παράλογες απαιτήσεις. Συμβόλαιο ενοικίου για να μην φορολογούμε μόνο για το οικόπεδο. Στον κόσμο υπάρχει βόρεια και νότια Κορέα όχι βόρεια και νότια Ζια.Δεν χρειάζεται διχασμός στο χωριό ενωμένοι όλοι (επιχειρηματίες, Δήμος, ιδιοκτήτες οικοπέδων) μπορούμε να λύσουμε επιτέλους το πρόβλημα χώρου στάθμευσης και να γίνει κάτι ασφαλές και επαγγελματικό.
Τκ18
Τκ18 31/05 - 23:46
αυτο ειναι σωστο
Δώστε φράγκα όλοι δήμος κ επιχειρήσεις τις περιοχής να λυθεί το ζήτημα , ιδιοκτησία ιδιωτική είναι στο φινάλε. ΥΓ. Και εκεί στο δήμο ξεχρεωστε και κανένα τιμολόγιο κανενός μαγαζιού γιατί πίστωση πίστωση και "γράψιμο" γέμισαν τα τεφτερια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 16:20
Όλα στο φως
Εάν έχετε άντερα ξαναδώστε την σελίδα της αγωγής στην δημοσιότητα χωρίς να είναι σβησμένο το όνομα του δικηγόρου!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 15:11
Δημος
Όλα μα Όλα να σας σπρώχνουν να τα κάνετε??? Ανίκανοι αποδεχτήκατε τελικά....
ΜΔΚ
ΜΔΚ 31/05 - 13:21
Ελληνες να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα.
Περιμένουμε την απάντηση απο το ίδιο στο ότι είχατε έρθει σε συννενόηση εξ΄αρχής ή αργότερα με αυτόν.Γιατί απο την πρώτη στιγμή πριν γίνει το πάρκιν δεν ήρθατε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες ΟΛΟΥΣ;Γνωρίζουμε καλώς ότι σε άλλες περιπτώσεις που επίσης καταπατήθηκε ιδιωτική περιουσία, και απο αυτή και απο τις προηγούμενες δημοτικες αρχές, δεν δόθηκε δεκάρα ούτε σημασία στους ιδιοκτήτες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 12:29
Ήμαρτον
Αντί να βρείτε άμεση λύση παίζετε με το χρόνο! Περιμένετε τον Ιούλιο να καταθέσετε πρόταση!! Ανίκανοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ