Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

26/06/2024
309 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κω αποφάσισε να υποβάλλει πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού με αντικείμενο τις προσβάσιμες παραλίες.

Η ενίσχυση στοχεύει στη βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις ελληνικές παραλίες και των συναφών με αυτές εγκαταστάσεων, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής και εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τη θάλασσα από όλους τους επισκέπτες.

Το Υπουργείο Τουρισμού έχει ανακοινώσει ότι για τη δράση που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, έχει υπερκαλυφθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ελέγχου πληρότητας και αξιολόγησης των αιτήσεων, με βάση την ημερομηνία και το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις έγκρισης των επενδυτικών σχεδίων.

Η πρόταση του δήμου έχει προϋπολογισμό 279.472,10 ευρώ και αφορά παραλίες στο Μαρμάρι, στο Μαστιχάρι, στην Κέφαλο και στην Καρδάμαινα.

tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Περιηγητής
Περιηγητής 26/06 - 14:32
Πολιτική
Στην Κω καταστράφηκε η πιο ωραία παραλία από το παλιό οινοποιείο τις δύο ντίσκο Καλούα και Χεβεν μέχρι την ΑΒΙΚΩ και τον Ναυτικό όμιλο μόνο ερείπια μισογκρεμισμένα και ένα τεράστιο ξενοδοχείο στα μπετά. Αυτό σημαίνει τριτοκοσμικός τουριστικός προορισμός. Αιδώς Αργείοι ντροπή σας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ