Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκδρομή από την Τουρκία για Κω με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

01/12/2022
629 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Περισσότεροι από 70 σύλλογοι και εκατοντάδες άνθρωποι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην πόλη της Κω την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Φαίνεται όμως ότι είναι μία καλή ευκαιρία για μονοήμερη εκδρομή στην Κω από την γειτονική Αλικαρνασσό καθώς ήδη διοργανώνεται εκδρομή.

Ως γνωστόν οι Τούρκοι χειμερινοί επισκέπτες έρχονται στην Κω για να κάνουν τα ψώνια τους, για να γευματίσουν στα εστιατόρια του νησιού μας και να απολαύσουν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Έτσι το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα έχει αμέτρητους πάγκους με χειροτεχνίες και μοναδικά εδέσματα χειροποίητα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να έρθουν εκδρομή Τούρκοι επισκέπτες.

Όπως έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταξιδιωτικά γραφεία της Αλικαρνασσού διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή στην Κω με αφορμή το παζάρι της Κω.

Να σημειωθεί ότι όπως μας μεταφέρουν συχνά επιχειρηματίες και εστιάτορες της Κω, οι Τούρκοι πελάτες είναι εξαιρετικοί και καθόλου φειδωλοί στις αγορές τους. Αγοράζουν πολλά τυριά, κρέατα, αλλαντικά, τοπικά κρασιά, προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα και άλλα είδη.

Φέτος το χειμώνα επέστρεψαν μετά τους περιορισμούς οι Τούρκοι τουρίστες οι οποίοι έχουν την διάθεση και να ψωνίσουν και να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, όμως δυστυχώς βρίσκουν πολλά εστιατόρια και μαγαζιά κλειστά στην πόλη με αποτέλεσμα να είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές, κάτι που μας έχουν τονίσει και Κώοι επαγγελματίες που δέχονται τις παρατηρήσεις των Τούρκων.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των γιορτών έρχονταν στην Κω αρκετά γκρουπ από την γειτονική πόλη κυρίως για την Πρωτοχρονιά. 

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/12 - 11:14
Γ.Κ.
Όντως είναι κλειστά όλα ψάχναμε ένα εστιατόριο να φάμε μέχρι τα χωριά γυρίσαμε έρημο τοπίο παντού !! Όλα για τον τουρισμό. !! Τίποτα κρίμα !! Goodys παιδιά στανταρακι εγγυημένα κιόλας !!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ