Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Επίσκεψη” του Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Αρχ. Γαβριήλ στο Ψαλίδι – Απογοήτευση για την κατάσταση του χώρου

28/03/2024
937 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Την Παλαιοχριστιανική Βασιλική εκκλησία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Ψαλίδι (χρονολογείται από τον 5ο αιώνα), επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης μας, για να ξεναγήσει τα ΜΜΕ της Κω, στην περιοχή, εκφράζοντας παράλληλα, την απογοήτευσή του για τη κατάσταση που βρίσκεται η Παλαιοχριστιανική εκκλησία και γενικότερα ο χώρος, ευχόμενος ότι του χρόνου θα τους δοθεί η δυνατότητα να τελέσουν έναν εσπερινό, καθώς η Αρχαιολογική Υπηρεσία, δεν τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, παρά τα σχετικά αιτήματα που έχει κάνει ο κ. Ναθαναήλ..

Να σημειωθεί, ότι στην περιοχή τοποθετήθηκε και μία μεγάλη ταμπέλα (την δημιούργησε ο κ. Σπύρος Καρδούλιας), ώστε να γνωρίζουν οι διερχόμενοι και οι επισκέπτες, για το τι βλέπουν στον συγκεκριμένο χώρο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Αρχαιολογία
Αρχαιολογία 28/03 - 20:30
Ιστορια
Οι αρχαίοι Έλληνες άφησαν τους ναούς των ειδωλολάτρων . Οι επόμενοι έκτισαν με τα μάρμαρα και τα υλικά τις δικές τους Εκκλησίες. Έτσι είναι η ιστορία γυρνάει και αλλάζει. Όμως ό. τι αρχαίο ερηπειο υπάρχει το έχει η υπηρεσία της αρχαιολογίας. Δεν επιτρέπει καμία παρέμβαση.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΏΔΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΏΔΕΣ 28/03 - 17:25
Παπαδαρια
Παλαιοχριστιανική βασιλική που κατέστρεψαν και έκτισαν πάνω από αρχαιοελληνικό ναό τα παπαδαρια οι ραγιάδες μιζαδοροι ρουφιάνοι του κράτους από πάντα!! Ότι ελληνικό το κατέστρεψαν!! Η φωτό με τους αρχαιοελληνικούς κυωνες τα λέει όλα!! Ζήτω ο Σιωνισμός και ο εβραισμος σας!! Απόγονοι του Ιώβ κτλπ είστε όχι των Ελλήνων
Αναγνώστες
Αναγνώστες 28/03 - 16:50
Αρχαία
Για να δούμε και η Αρχαιολογική υπηρεσία τι λέει;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ