Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H Κως στους κορυφαίους προορισμούς της TUΙ για ταξιδιώτες με αλλεργίες

18/04/2022
214 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

H Κως και η Κέρκυρα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που προσφέρει η TUΙ, οι οποίοι αποτελούν επιλογές διακοπών με χαμηλή γύρη στο περιβάλλον, ιδανικές για τους ταξιδιώτες με αλλεργίες.

Τα δύο ελληνικά νησιά ενδείκνυνται για τα 16 εκατ. Βρετανών οι οποίοι υποφέρουν από εποχιακές αλλεργίες της Άνοιξης και αποφεύγουν τους εξωτερικούς χώρους.

Οι προορισμοί βασίζονται σε πρόσφατη έρευνα της Pollen Info, η οποία αναδεικνύει τις καλύτερες περιοχές του κόσμου για τους ανθρώπους με αλλεργίες.

Η Κως, με ακτογραμμή 290 χλμ. είναι σε αυτές τις προτάσεις της TUΙ, με επτά διανυκτερεύσεις στο 5T TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort για δύο ενήλικες με ημιδιατροφή και αναχώρηση από το αεροδρόμιο East Midlands  στις 18 Μαϊου, να κοστίζει από 579 λίρες.

Η Κέρκυρα είναι πλούσια σε κυπαρίσσια, ελαιώνες και αγριολούλουδα, και ο αριθμός της γύρης παραμένει χαμηλός την Άνοιξη. Οι επτά διανυκτερεύσεις στο 5T TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort με ημιδιατροφή, ξεκινά από 488 λίρες, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο Cardiff στις 16 Μαϊου.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται από την ΤUI με χαμηλή γύρη είναι...

Algarve, Πορτογαλία

Μαδέρα, Πορτογαλία

Τενερίφη, Κανάρια

Χουργκάντα, Αίγυπτος

 

ΠΗΓΗ https://www.tornosnews.g

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
αλλεργίες
αλλεργίες 18/04 - 20:49
αλλεργίες
Μήπως για αυτό κόβουν τα πεύκα; Να έρχονται οι ταξιδιώτες της Τούι με αλλεργίες

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ