Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ηρώ Σαράγια (ταξιδιωτική πράκτορας): Ανάρπαστες οι εκδρομές με πλοία και λεωφορεία φέτος στην Κω

01/09/2022
625 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το αδιαχώρητο σημειώνεται καθημερινά στο λιμάνι της Κω κατά την αναχώρηση και άφιξη των τουριστικών πλοίων που εκτελούν τις ημερήσιες εκδρομές.  

Ίδια εικόνα παρουσιάζουν και οι οργανωμένες εκδρομές με λεωφορεία σε όλη την Κω.  

Αν και δεν το περίμεναν οι άνθρωποι του τουρισμού, το φετινό καλοκαίρι μπορεί να χαρακτηριστεί ως το καλοκαίρι των εκδρομών, αφού για πρώτη φορά, όλοι οι τουρίστες πηγαίνουν κάποια εκδρομή με την επίσκεψη στα 3 νησιά να είναι εκείνη που βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των εκδρομέων. 

Ηρώ Σαράγια (ταξιδιωτική πράκτορας) : Σε άνοδο οι εκδρομές με πλοία και λεωφορεία  

Όλες οι εκδρομές πηγαίνουν πάρα πολύ καλά φέτος με τα 3 νησιά να ξεχωρίζουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για ημέρες. Αρκετά καλά πηγαίνει και η εκδρομή για Νίσυρο αλλά και για Αλικαρνασσό. Σε ότι αφορά την Τουρκία, είναι συγκεκριμένες ημέρες με υψηλή κίνηση. Οι τουρίστες είναι ενήμεροι για την πολύωρη αναμονή και ταλαιπωρία που υπάρχει στις λιμενικές εγκαταστάσεις και την έλλειψη υποδομών, κάτι που τους αποτρέπει να ταξιδέψουν για Τουρκία και να επιλέξουν είτε 3 νησιά ( Κάλυμνο, Ψέριμο , Πλάτη), είτε Νίσυρο». 

Σε ότι αφορά την εκδρομή για 3 νησιά, τα τουριστικά μεταφέρουν τους τουρίστες σε Κάλυμνο, Ψέριμο και Πλάτη. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το μεσημεριανό γεύμα. Εκτός από την επίσκεψη σε κάθε νησί, οι τουρίστες μπορούν να κολυμπήσουν ενώ υπάρχει και επιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα που ανεβάζει το κέφι, κάτι που φαίνεται από το χαμόγελο των επιβατών κατά την επιστροφή στο λιμάνι της Κω.  

Αυξημένη η ζήτηση για οργανωμένες περιηγήσεις στην Κω με λεωφορεία  

Σύμφωνα με την κα. Σαράγια άνοδο στη ζήτηση παρουσιάζουν και οι οργανωμένες εκδρομές με λεωφορεία εντός της Κω. Όμως εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης τόσο για περιήγηση όσο και για μεταφορά από το αεροδρόμιο, το μεταφορικό έργο των επαγγελματιών οδηγών λεωφορείων δυσκολεύει, με αποτέλεσμα αν και είναι μεγάλος ο αριθμός των λεωφορείων στο νησί, να μην φτάνουν για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.  

« Όσο καλά και αν είχαμε προετοιμαστεί για το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται ότι η αυξημένη ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που τελικά δεν επαρκούν τα λεωφορεία που είναι πολλά, αλλά θα έπρεπε να είναι περισσότερα. Για πρώτη φορά παρατηρούμε την διάθεση της πλειοψηφίας των τουριστών να κάνουν οργανωμένη περιήγηση στην Κω, να μεταφερθούν με λεωφορείο από το αεροδρόμιο και να θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μίας εκδρομής, με καραβάκι.  

Όσο οχήματα και πλοία και να είχαμε, δεν θα έφταναν με τόση ζήτηση που ευχόμαστε όλοι να συνεχιστεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Μπορεί οι τουρίστες να είναι αρκετά μετρημένοι και να υπολογίζουν τα έξοδά τους, όμως θα ψάξουν έστω και την πιο φθηνή εκδρομή». 

Σάντυ Λαδικού  Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ