Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατάμεστη η Πλ. Ελευθερίας στην συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης

25/08/2023
1162 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Γεμάτη ήταν η Πλατεία Ελευθερίας στην συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με τη συμμετοχή μουσικών της Κω και του Μπόντρουμ, στο πλαίσιο της καλής γειτονίας και των πολιτιστικών ανταλλαγών των δύο Δήμων, με στόχο τη μετάδοση μηνύματος φιλίας και αγάπης.

Στη συναυλία ακούστηκαν τραγούδια και στις δύο γλώσσες, γνωστά και αγαπημένα και στις δύο χώρες από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürk και Βέτα Πλουμή. 

Έπαιξαν οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός - πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου - μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής- τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση Τσαμπίκου Καματερού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η δεύτερη συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο  κάστρο του Μπόντρουμ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/08 - 20:54
Λεμόνι στο ακαλομεριστο πιο πάνω
Τουλάχιστον αυτός ο δήμαρχος κάνει και δημόσιες σχέσεις ενώ ο προηγούμενος το αμίλητο νερό ακαλημεριστος από σένα μαλν πήρε ξινεεεε εε, € !!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/08 - 20:51
Μπας και ξυπνησεις
Πρώτε ανώνυμε κάτι κομπλεξικοι σαν εσάς που προέρχονται πάνω από τα κατσαβραχα δεν γνωρίζουν εδώ ότι ζουν μουσουλμάνοι και Έλληνες με άψογες σχέσεις από ανεκαθεν μάλλον δεν έχετε ξαναταξιδεψει σε άλλες χώρες κλειστά μυαλά που δεν θα ανοίξουν ποτέ άντε κάνα για άνοιγμα φύλλου για καμία πατσαβουριπιτα ψήσιμο στο χωριό σου πίσω.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/08 - 23:55
ΚΩΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.
ΑνώνυμοςΑΓΑΝΑΚΤΙΑΣΜΕΝΟΣ
ΑνώνυμοςΑΓΑΝΑΚΤΙΑΣΜΕΝΟΣ 26/08 - 10:09
ANORGANVSIA
ΟΟΛΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΟΠΑΒΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΟΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ .... ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΔΙΖΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΗ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/08 - 05:47
δεν παίζεσαι ....
Δήμαρχε στις συναυλίες και τα θεάματα δεν παίζεσαι ... Στα υπόλοιπα είμαστε πολύ πίσω ... Έχεις πιάσει το νόημα της κοινωνίας, όλοι τη μέρα δημόσιες σχέσεις, εξυπηρετήσεις και θεάματα ... Μπράβο σου ...Αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν ...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ