Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Γιωργαλλής: Ναι στην απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον κεντρικό δρόμο Τιγκακιου (μετά το απόγευμα)

29/05/2022
302 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες και ήρθε η ώρα για μια νέα γενναία απόφαση .

Δίκαιο το αίτημα επαγγελματιών στο Τιγκάκι για κλείσιμο του δρόμου  κατά της απογευματινές  έως  βράδυνες ώρες .

Στηρίζω απόλυτα την πρόταση των επαγγελματιών ως πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού και θα έρθει ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της Κοινότητας όπου και θα πρέπει να γνωμοδοτήσουμε .

Κατά την  διάρκεια που βρίσκονταν  σε εξέλιξη  η  κατασκευή  του έργου έγινε  άτυπα ένα πιλοτικό πρόγραμμα και αυτό  λειτούργησε θετικά έτσι ώστε να υπάρχει μια πλήρη εικόνα για το πώς κινούνται ελευθέρα οι τουρίστες σε όλο το μήκος του δρόμου με ασφάλεια και παράλληλα της συνθήκες εκείνες για μια διαφορετική πολιτιστική εικόνα ενός αναβαθμισμένου χώρου.

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα που πρέπει να συνεχιστεί από σήμερα έως 31/10/22 για το κλείσιμο του δρόμου από τις 6 μμ απόγευμα έως  2 μμ. Έτσι ώστε την επόμενη τουριστική σεζόν να είναι σε πλήρη εφαρμογή.

Ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες ιδιόκτητων για παραχώρηση οικοπέδων  περιμετρικά  από το Τιγκάκι και με ένα υγιές ταμείο που έχει στην διαθέσει του ο Δήμος Κω  το Τιγκάκι αξίζει  κάτι  περισσότερο και πρέπει η δημοτική αρχή  να ανταποδώσει τα χρήματα  τα οποία  αφήνουν στο ταμείο οι επαγγελματίες  της περιοχής .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ 

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Κυρατσος
Κυρατσος 02/06 - 15:31
Καμία σωτηρία
Το χαμάμ απο έξω λακούβες λίγο πιο κάτω ..Κωνσταντίνου μάρκετ όλη η ευθεία λακούβες άσφαλτο φτιάχνουμε μόνο ένα μικρό σημείο το αναρτούμε και έγινε κάτι ; Τα σπίτια σας έτσι τα φτιάχνετε μέσα μισό τσιμέντο μισό πλακάκι ; τώρα,αν έλεγε ο Μιχάλης να μείνει ανοιχτό αυτομάτως θα το έκλειναν εκεί κατάντησαμε
Πόπη
Πόπη 31/05 - 08:21
Τιγκάκι
Ε ο άνθρωπος ας ενημερωθεί πρώτα ότι δεν υπάρχει άλλος νόμιμος δρόμος για να κλείσει αυτός .και ας πάει σπιτάκι του αηδία καταντησε .ζει μόνο για τις φωτογραφίες στις εκκλησίες και με τις φωτογραφίες αν καταφέρει να κάνει δουλειά σε κανένα στενό .αντε γεια.
ΩΡΑΙΩΤΑΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ
ΩΡΑΙΩΤΑΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ 30/05 - 09:19
καταστημαραρχης
αυτο για φετος θα ηταν λαθος . ισως την επομενη χρονια που θα γινουν παραλληλοι δρομοι προς τιγκακι... το μιχαλακι, ας παει σπιτι του, γιατι εχει παρατησει ολο το ασφενδιου και ολη τη δουλεια την κανουν οι αλλοι. αυτος ανελαβε απο τον πρωην εργολαβια εναντιον του ΝΙΚΗΤΑΡΑ..Ο κοσμος τον βαρεθηκε...
Τιγκάκι οο ο ο
Τιγκάκι οο ο ο 30/05 - 00:16
Μισό κιλό άσφαλτο παρακαλώ 361 εκ.
Μισοί φτιαγμένοι δρόμοι μισές δουλειέ! πλανατε ????
Ξενοδόχοι
Ξενοδόχοι 29/05 - 21:38
Τουρισμός
Όταν αρχίσουν τις αγωγές για διαφυγοντα κέρδη οι επιχειρήσεις της παραλιακής οδού που θα κρυφτητε; Που νομίζετε ότι είστε στην Ερμού;; Γιατί κάνετε τη ζωή των άλλων δύσκολη. Γνωρίζετε ότι είναι παράνομο να κλείνετε δρόμους και αντισυνταγματικό για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας. Για σοβαρευτείτε.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 29/05 - 21:10
Πολιτική
Τι παραλογισμοι είναι αυτοί;;θέλετε να ξεσηκωσετε το Τιγκάκι εναντίον του Δημάρχου;; Από πού θα περνούν οι ντόπιοι και οι τουρίστες που κρατούν χάρτες για να επιστρέψουν;; Θα πογυριζουν με γαϊδούρια.;;αντί να ανοίγουν δρόμους για να μην υπάρχει κυκλοφοριακή ασφυξία εσείς τους κλείνετε;για συνέλθετε. Εκλογές έρχονται ποιους θέλετε να εκδικήθηκε κλείνοντας τους δρόμους;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ