Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ν. Σβύνου: Θετικά τα μηνύματα από το Βερολίνο – Νωρίς ανοίγει η αυλαία του τουρισμού στην Κω

15/03/2023
702 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα από την τουριστική έκθεση του Βερολίνου για την Κω. Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω μετέφερε την αισιοδοξία της για τα όσα αποκόμισε στο Βερολίνο και προβλέπει νέο τουριστικό ρεκόρ.

Παράλληλα η κα. Σβύνου αναδεικνύει το γεγονός ότι θα ανάψουν νωρίτερα φέτος οι τουριστικές μηχανές ενώ προβληματισμός υπάρχει για το πόσο η κρίση θα επηρεάσει τα χρήματα που σκοπεύουν να δαπανήσουν οι τουρίστες στις διακοπές τους.

« Τα μηνύματα είναι πολύ καλά από το Βερολίνο. Αναμένουμε μία χρονιά που οι αφίξεις θα αγγίξουν εκείνα του 2022 και ενδεχομένως κιόλας τα ξεπεράσει».

 Σύμφωνα με την κα. Ντίνα Σβύνου φέτος έχει επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος καθώς ξεκινά η σεζόν για την Κω αρκετά νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου.

« Η τουριστική χρονιά ξεκινά νωρίς φέτος και υπάρχει εξαιρετική εικόνα από όλες τις αγορές. Εκείνο που μας προβληματίζει είναι η μέση κατά κεφαλήν δαπάνη λόγω της κρίσης. Οι τουρίστες θα ταξιδέψουν και θα έρθουν για διακοπές. Δεν ξέρουμε όμως αν θα επηρεαστεί ο προϋπολογισμός διακοπών τους και θα κάνουν περικοπές στα λεφτά που πρόκειται να ξοδέψουν. Θα φανούν όλα αυτά στην πράξη».

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/03 - 19:01
Προς απορία
Δεν έχει αλλάξει το λογότυπο, απλά μάλλον είδες μια φωτογραφία που κρατάνε 2 τσάντες δίπλα δίπλα και η μία έχει στην μπροστά όψη το KO και η άλλη στην πίσω το S.
Απορία!
Απορία! 15/03 - 16:30
Ποτε άλλαξε το λογισμό της Κω;
Το _s_ήταν κάτω από το ko τώρα πήγε δίπλα. Τσάμπα τα λεφτά, οι παράτες, οι φανφάρες. Άχρηστοι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/03 - 12:48
Ωραίος!
ΜΗΝΑ ΜΑΪΝΑ ΤΟ ΦΑΪ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ