Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ντίνα Σβύνου: Στα μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν στην Κω

16/01/2023
361 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η χώρα μας έχει αυξημένη ζήτηση και τα μηνύματα είναι πολύ καλά και διατηρεί τη δυναμική που είχε και το 2022

Στα μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν στην Κω, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Πρόεδρος του ΙΤΕΠ Ντίνα Σβύνου, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

Είναι πολύ θετικά τα μηνύματα που έχουμε, είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας παράλληλα ότι απαιτείται πολύ καλή προετοιμασία και στις υποδομές. Πρόσθεσε επίσης ότι εχθρός του κλάδου του Τουρισμού και για το 2023 είναι η ενεργειακή ακρίβεια, ενώ αναφέρθηκε στις στοχευμένες ενέργειες και δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία του Τουρισμού.

«Είμαστε πρωταθλητές στο Νότιο Αιγαίο, αλλά δεν επαναπαυόμαστε σ’ αυτό και μετά το εξαιρετικό 2022 και με την απαραίτητη σωστή προετοιμασία και δουλειά που γίνεται, θα έχουμε μία εξίσου καλή χρονιά», είπε η κα Σβύνου.

“Η χώρα μας έχει αυξημένη ζήτηση και τα μηνύματα είναι πολύ καλά και διατηρεί τη δυναμική που είχε και το 2022. Η Ρόδος, όπως και η Κως, η Κρήτη και η Κέρκυρα είναι στις περιοχές της πρώτης αναζήτησης. Η Ρόδος ανοίγει 11 Μαρτίου και η Κως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη. Αυτή είναι η επιμήκυνση του τουρισμού, να τραβήξουμε λίγο πριν και λίγο μετά την σεζόν”.

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι η έκθεση στο Βερολίνο αποτελεί το τουριστικό βαρόμετρο κάθε χρόνο για την πορεία της σεζόν και από κει θα εξαχθούν πολύ σύντομα κρίσιμα συμπεράσματα, αν και η δυναμική για την περιοχή μας φαίνεται ήδη. Η Τουριστική Έκθεση είναι προγραμματισμένη το διάστημα 7-9 Μαρτίου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ασχετη
Ασχετη 17/01 - 12:17
.....
Άσχετη να αξιοποιηθεί που? Οι επισκέπτες θα έρθουν ούτως η άλλως.. πρόεδρος σε ένα σύλλογο με 5 μικρο ξενοδόχους οι μεγάλοι απέχουν ξέρουν ότι είναι αλλά και αλλα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/01 - 07:53
δεν αξιοποιήθηκε....
είναι τιμή για την Κω, να έχουμε τέτοια εξειδικευμένα στελέχη στον τουρισμό. Οι έρευνες του ΙΤΕΠ, είναι καθοριστικές για το σχεδιασμό της εθνικής τουριστικής πολιτικής. Δυστυχώς στη Κω δεν αξιοποιήθηκε !!! Παρόμοια εμβέλειας είναι και ο κ. Πουλιού και η κ. Τριανταφυλλοπούλου .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ