Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Εορτασμός στην Κω της επετείου για την Εθνική Αντίσταση

26/11/2023
308 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου εορτάστηκε στην Κω, η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού κατά των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944.

Ο Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας του 1941-1944 υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων και είναι μία από τις πιο λαμπερές σελίδες της ιστορίας του σύγχρονου Ελληνισμού. Για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής και ευγνωμοσύνης στους πολεμιστές, τους Αγωνιστές, τους Νεκρούς και θύματα του Ιερού αυτού Αγώνα καθιερώθηκε με το νόμο 1285/1982, άρθρο 10, να εορτάζεται κάθε χρόνο, σε όλη την Ελλάδα, η Εθνική Αντίσταση.

Το πρωί τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κω, δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ. Ναθαναήλ και εκπροσώπων φορέων, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/11 - 04:04
Ανώνυμος
Ο δήμαρχος γιατί δεν παρευρέθηκε να μάθει τι σημαίνει αντίσταση ο βολεψακιας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/11 - 23:02
Νεοδημοκρατης
Ρε κουμμουνια, ούτε τους υποτιθέμενους αντιστασιακούς σας τιματε; Αλλεργία στην Εκκλησία, στον Εθνικό Υμνο, στην σημαία;Ρε,άμα σας βρισω, θα το κόψει η λογοκρισία.Για αυτό θα είστε πάντα στο περιθώριο, κάτω από διψήφιο ποσοστό, απόγονοι σφαγεων κατσαπλιαδων.Ευτυχως ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.Ευτυχως στο Βίτσι και στον Γράμμο σας χωσαμε στην άμμο.Ποτε ξανά φασισμός και αριστερά....
Σπυρος Χατζηνικολάου
Σπυρος Χατζηνικολάου 26/11 - 22:58
Εμπρός πισω
Αυτά έχουμε μόνο να θυμόμαστε από μια γενιά με αρχές κ ιδανικά κ ας μην είχε να φάει, σήμερα όλα πουλημένα κ αδιαφορία χωρίς καμία 'αντισταση' σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ