Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κω μπήκαν στο νέο τους σχολικό κτίριο

26/02/2024
1845 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα ήταν η σημερινή για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Κω (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), οι οποίοι μπήκαν στο νέο τους κτίριο (στις πρώην εγκαταστάσεις της TUI).

Το κτίριο επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω, μαζί με μέλη της Δημ. Αρχής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, για ένα τεράστιο πρόβλημα, που λύθηκε, προσφέροντας στους μαθητές ένα σχολικό κτίριο πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Γονέας
Γονέας 02/03 - 00:06
Γονέας
Αλήθεια εγκαίνια πότε θα κάνετε; Ανυπομονούμε να σας δούμε να καμαρώνετε για το έργο σας! Αν δεν έβαζαν πλάτη οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, η διευθύντρια και οι εθελοντές τα παιδιά μας ακόμα θα εκπαιδεύονταν σε απαράδεκτες συνθήκες! Δεν το φτιάξατε μόνοι σας το «πρότυπο» ΕΕΕΕΚ, κάναμε όσα κι εσείς, αν μη τι άλλο λοιπόν παραδεχτείτε το και πείτε ένα ευχαριστω!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/02 - 21:54
Ψυχούλες
Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν ανάγκη κανέναν έπαινο καμία προσωπική προβολή, η δουλειά που έκαναν έγινε αποκλειστικά για να μπορέσουν οι μαθητές αυτές οι ψυχούλες να βρίσκονται στο σχολικό κτίριο που τους αξίζει. Πλέον δε θα υπάρχει άγχος για μάθημα και σίτιση μέσα στο κρύο ούτε αίθουσες να στάζουν νερό πάνω στα θρανία των μαθητών. Μόνο περηφάνια για τους εκπαιδευτικούς που έβαλαν πλάτη και προσέφεραν ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα παιδιά. Ενσυναίσθηση, ανιδιοτέλεια λέξεις άγνωστες για κάποιους που φώναξαν τις κάμερες για να προβάλουν ένα έργο που δεν είναι σε καμία περίπτωση δικό τους.
Γονέας
Γονέας 27/02 - 21:19
Πόση υπομονή πια!
Αισθάνονται λέει ότι δικαιώθηκαν οι αγώνες και οι προσπάθειες τους και έφτιαξαν το πρότυπο ΕΕΕΕΚ. Μόνοι τους το έφτιαξαν; Το έργο αυτό, το εσωτερικό του για την ακρίβεια, είναι έργο μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και της διευθύντριας που τρεις μήνες τώρα ξημεροβραδιάζονταν εκεί, έβαψαν, καθάρισαν, διαμόρφωσαν και μέσα σε τρεις μέρες μετακόμισαν και έστησαν ενα ολόκληρο σχολείο! Εσείς που τώρα καμαρώνετε δεν το είχατε δει καν!!! Προσγειωθείτε λοιπόν και πείτε μια φορά την αλήθεια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/02 - 16:21
Αυτά Μαρία ,
Δεν τολμάμε να τα καταγγειλετε επώνυμα. Αφήνετε να εκμεταλλευτεί τη δουλειά που με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά κάνατε. Τι φοβαστε; Εσείς δικαιουστε το έπαινο. Μόνο εσείς.
Maria
Maria 27/02 - 10:30
Πολίτης
Οι φωτογραφίες των εκπαιδευτικών να κουβαλούν στα χέρια ένα ολόκληρο σχολείο θα έπρεπε να είναι πρώτες στις ειδήσεις.Σιδερένιες ντουλάπες που σήκωναν εκπαιδευτικοί και γονείς στα χέρια αφού ο Δήμος έστειλε ένα φορτηγό μόνο χωρίς εργάτες για βοήθεια. Και μεταγενέστερα ήρθε να φωτογραφηθεί και να κουνήσει το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς ότι είναι καθήκον τους να κάνουν ολόκληρη μετακόμιση. Ένα λογίδριο , δυο φωτογραφίες και έξω από την πόρτα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 21:52
μπράβο Νικηταρά
άλλη μια φορά φάνηκες άξιος των περιστάσεωνΜην σταματάς συνέχισε έτσι με το ίδιο ζήλο και πάθος. Το νησί θέλει και άλλα έργα, όλα τα σχολεία έχουν πρόβλημα. Φτιάξε και αυτά όπως ξέρεις. Και οι δρόμοι έχουν προβλήματα. Μην σταματας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 21:13
Προς Γονιός
Μετά από 5 χρόνια τα κατάφερε βρε. Εάν δεν πήγαιναν οι γονείς σε δικηγόρο και στην εισαγγελέα ακόμη στον προβληματικό χώρο θα βρίσκονταν. Μη γλείφεις τόσο πολύ τον δήμαρχο γονιε θα πάθει τίποτι το γλωτι σου. Τη δουλειά του έκανε με τα δικά μας λεφτά και με μεγάλη καθυστέρηση. 5 χρόνια δεν είναι και λίγα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 20:07
Γονιος
Μπραβο δημαρχε. Πηρες τα παιδια απο ενα προβληματικο χωρο και ταφερες σε ενα ανανεωμενο και πολυ ωραιο χωρο. Ενα μεγαλο μεγαλο μπραβο!!!
Ιωάννης
Ιωάννης 26/02 - 18:37
Συγχαρητήρια στους γονείς και εθελοντές
Ο Νικηταράς θα έπρεπε να ήταν ανεπιθύμητος από τους γονείς μετά από τόσα ψέματα και υποσχέσεις που έλεγε προεκλογικά!!!! Η μεγαλύτερη ντροπή είναι αυτός… θέλω να πω ένα μεγάλο μπραβο στους γονείς για τον άγονα που κάνανε καθημερινά για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα των παιδιών!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 16:34
μια μάνα
Εγώ θα σιγχαρω περισώτερο τους γονις τους μαθιτες τους καθιγιτες και τη διεφθιντρια του σχολιού αυτού για το μεράκι να φτιαξουν αυτό το όμορφο σχολιό ξωδεβοντας όλον τον χρόνο τους χορις ούτε ένα εβρο παραπάνω στο μινιατικο. Οι άλλη οι πολιτικοί κάναν απλός το καθίκον τους βάζοντας απλός ιπογραφαις για χρίματα και μάλιστα με μεγαλι καθιστεριση. Αυτί ηναι η αλιθοια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ