Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (15:54)
Κρίμα - Οδικό δίκτυο χάλια με μισό φωτισμό τώρα και πλυμυρες.... ΆΞΙΟΙ.......
TK18: Σήμερα (15:54)
θειο - δεν προλαβαινουν εχουνε βασιλοπιτες , σουβλακια , αλληλοβραβευσεις , καρναβαλια ερχεται και πασχα , στην Κεφαλο ο δρομος , το 3ο δημοτικο και αλλα και αλλα . η κυρια καλα τα λεει , αποζημειωση απο ποιον? απο τους μπαταξιδες του δημου?
Ανώνυμος: Σήμερα (15:54)
Ντροπή σας - Για όλα φταίει ο Κυριτσης θα πουν.
Ανώνυμος: Σήμερα (15:54)
Γκρεκονι - Χάχα.....αλλο ένα "ακραιο" καιρικό φαινόμενο....εεΌχι ότι δεν υπάρχει ίχνος αποστραγκιστικου καναλιού στους δρόμους, Που δείχνετε...οχι οτι το φρεάτιο ομβρίων υδάτων ειναι άγνωστη λέξη.....ούτε το ελα μωρέ πέτα λίγη πίτσα εκλογές έρχονται......Έλληναρόδες μου μόκο...και κολύμπι!!!!!
Ανώνυμος: Σήμερα (15:54)
. - Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας θα ήταν αν ήδη είχαν φτιαχτεί οι δρόμοι
Ανώνυμος: Σήμερα (15:54)
Άχρηστη - Δεν υπάρχει σωτηρία όλα στον αυτόματο ο Σάκης περιμένει με ξένα κόλλυβα να κάνει δουλειά γτ αργούν τα κονδύλια 6 Χρόνια τώρα αν τα είχαν ξεκινήσει θα τα είχαν πάρει φρεάτια κλειστά λακκούβες δρόμοι βοβαρδισμενη και όλοι μαζί ένα τπτ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στην Κω - Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

13/02/2026
2350 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Κω η ισχυρή και παρατεταμένη βροχόπτωση που εκδηλώθηκε κυρίως από το βράδυ της Πέμπτης έως και το πρωί της Παρασκευής. Τα μεγάλα ύψη νερού που καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι σε ολόκληρο το νησί, δημιουργώντας δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ πλημμύρισαν και σπίτια, με τους κατοίκους να δηλώνουν την απόγνωσή τους στην κάμερά μας για την καταστροφή που έχουν υποστεί, τονίζοντας ότι επιτέλους πρέπει να  γίνουν κάποια ουσιαστικά έργα υποδομής, ώστε να μην συμβαίνουν συνέχεια τα ίδια φαινόμενα.

Ιδιαίτερα επιβαρυμένοι είναι και οι παράδρομοι και τα χαμηλά σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρούνται συσσωρεύσεις υδάτων, λάσπης και φερτών υλικών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διέλευση των οχημάτων καθίσταται δύσκολη και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα ή ακινητοποιήσεις.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας συνιστώντας στους οδηγούς και τους πεζούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.






Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 14:21
Κρίμα
Οδικό δίκτυο χάλια με μισό φωτισμό τώρα και πλυμυρες.... ΆΞΙΟΙ.......
TK18
TK18 13/02 - 14:20
θειο
δεν προλαβαινουν εχουνε βασιλοπιτες , σουβλακια , αλληλοβραβευσεις , καρναβαλια ερχεται και πασχα , στην Κεφαλο ο δρομος , το 3ο δημοτικο και αλλα και αλλα . η κυρια καλα τα λεει , αποζημειωση απο ποιον? απο τους μπαταξιδες του δημου?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 13:38
Ντροπή σας
Για όλα φταίει ο Κυριτσης θα πουν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 10:51
Γκρεκονι
Χάχα.....αλλο ένα "ακραιο" καιρικό φαινόμενο....εεΌχι ότι δεν υπάρχει ίχνος αποστραγκιστικου καναλιού στους δρόμους, Που δείχνετε...οχι οτι το φρεάτιο ομβρίων υδάτων ειναι άγνωστη λέξη.....ούτε το ελα μωρέ πέτα λίγη πίτσα εκλογές έρχονται......Έλληναρόδες μου μόκο...και κολύμπι!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 10:45
.
Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας θα ήταν αν ήδη είχαν φτιαχτεί οι δρόμοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 10:42
Άχρηστη
Δεν υπάρχει σωτηρία όλα στον αυτόματο ο Σάκης περιμένει με ξένα κόλλυβα να κάνει δουλειά γτ αργούν τα κονδύλια 6 Χρόνια τώρα αν τα είχαν ξεκινήσει θα τα είχαν πάρει φρεάτια κλειστά λακκούβες δρόμοι βοβαρδισμενη και όλοι μαζί ένα τπτ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ