Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πτώση μεγάλου κλώνου δέντρου στην οδό Επιχάρμου στην Κω - Από θαύμα δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό

30/05/2024
1044 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Πτώση ενός τεράστιου κλώνου δέντρου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην οδό Επιχάρμου στο κέντρο της Πόλης, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Μάλιστα μία μητέρα με τα παιδία της, είχαν άγιο, καθώς λίγα λεπτά πριν πέσει το δέντρο, είχαν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, καθώς το δέντρο βρίσκεται πάνω σε πεζοδρόμιο.

Ζημιές προκλήθηκαν σε όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο, ενώ στο σημείο έφτασε και η Πυροσβεστική για να κάψει με αλυσοπρίονο τον κλώνο και να τον απομακρύνει.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 11:31
Καλά να πάθετε
Βρε μην ενοχλείτε το δήμαρχο λέμε ταξιδεύει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 05:33
Μπράβο δήμαρχε
Και τα δέντρα να πέσουν και τα κεφάλια να σπάσουν και αμάξια διότι σε αυτήν κοινωνία ο Πίο αχάριστη άνθρωποι είστε εσείς και όχι ο δήμος και ο δήμαρχος )είστε όλοι με μίσος και κακία μέσα σας αυτά πληρώνεται αυτά αξίζετε!!!! αυτά θα πάρετε? δήμαρχε μην τους κάνεις τίποτα σε κανέναν καλά τους κάνετε αφήστε τα παλιό δέντρα να πέφτουν στα κεφάλια τούς
Σπύρος
Σπύρος 31/05 - 01:34
Μποχαλια ώρα μηδέν
Ε καλά τώρα , πρώτα πρέπει να υπάρξει νεκρός μετά να ενδιαφερθούν και μετά να κάνουμε και φωτογραφιση
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 23:24
ΕΛΕΟΣ
Πάλι αυτός ο δρόμος με τα αρχαία δέντρα... τι περιμένετε ακριβώς; Να μας στείλουν αδιάβαστους; Μεταφέρετε τα δέντρα σε ασφαλές σημείο! Χθες!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 23:03
Καμπουρακης
Ευκαιρία να βγουν (κατόπιν εορτής) να κλαδέψουμε τίποτα μπας και δεν μας πέσει την επόμενη στο κεφάλι μας. Όλα καλά θα πάνε συνδημότες μου

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ