Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Κασσελάκης από Κω: Θα τα αλλάξουμε όλα - Θα επενδύσουμε στην Υγεία

24/04/2024
3731 Εμφανίσεις
27 Σχόλια

Την Κω επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης, προερχόμενος από τη Νίσυρο, στο πλαίσιο της πολυήμερης νησιωτικής περιοδείας του στο Αιγαίο.

Ο κ. Κασσελάκης, έφτασε καθυστερημένα στο Νησί μας, λόγω της κακαιρίας και αμέσως επισκέπτηκε το νοσοκομείο, όπου μίλησε με εργαζόμενους, νοσηλευόμενους, ενώ είχε εκτενή συζήτηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Αναφέρθηκε στην θλιβερή κατάσταση που είχε αντικρίσει στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιούνιο, όταν η επίσκεψή του είχε συμπτωματικά συμπέσει με τον θάνατοτης γυναίκας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρότσα, επισημαίνοντας ότι αυτό που ακομίζει, είναι ότι παραμένει ίδια η κατάσταση.

«Είχαμε έρθει εδώ πέρυσι τον Ιούνιο όπου είχαμε συναντήσει αυτή τη θλιβερή κατάσταση στο νοσοκομείο και νομίζω ήταν η μέρα μετά το θάνατο της Διονυσίας στην καρότσα. Πλέον αυτή η κατάσταση με άδεια ασθενοφόρα επειδή δεν υπάρχουν διασώστες είναι πολύ πιο εμφανής σε όλη την Ελλάδα. Είναι στα χέρια μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο και να να πούμε ότι δε φτάνει ένα ασθενοφόρο στην Κω. 

Καταθέσαμε τροπολογία  για να δοθεί ένα πριμ 1000 ευρώ σε κάθε γιατρό που πηγαίνει στα νησιά. Αυτό κοστίζει 35 εκ. ευρώ σύνολο το οποίο αντιστοιχεί σε 1 ευρώ την διανυκτέρευση κάθε τουρίστα στη χώρα μας. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό το κίνητρο. Χρειάζεται ένα γενναίο πρόγραμμα στην στέγη. Υπάρχει μια εξομοίωση του οικογενειακού σχεδιασμού και των κινήτρων γιατρών και νοσηλευτών  με τα προνόμια που έχουν οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων. Πρέπει να εξισωθούν. Εάν παραμείνουν πέντε χρόνια στο νησί, να τους βοηθήσουμε με ένα πρόγραμμα αγοράς πρώτης κατοικίας, να κάνουν το νησί τη νέα τους πατρίδα. Να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση. Μια άλλη βασική πλευρά της πρότασης μας είναι να παρέχουμε στους γιατρούς και νοσηλευτές ψηφιακά μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα για να συνεχίσουν την εξέλιξη τους. Χρειάζεται ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ».

Το βράδυ ο κ. Κασσελάκης, συνάντησε πολίτες και συνομίλησε μαζί τους, στο μεζεδοπωλείο “Σχολαρχείο”, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί στην Κάλυμνο.

* Να σημειωθεί, ότι στην συνάντηση στο Νοσοκομείο δεν παρευρέθηκαν, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε η Έπαρχος (αν και είχαν προσκληθεί).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΩ


Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Στο νοσοκομείο συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και του προσωπικού και ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας του.

Τις ευχαριστίες τους για την παρουσία του κ. Κασσελάκη εξέφρασαν οι εργαζόμενοι λέγοντας ότι «είμαστε βέβαιοι πως στις μέρες που θα βρεθείτε στα νησιά μας θα αντιληφθείτε τις δυσκολίες της διαβίωσης μας εδώ» ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές. «Καταλαβαίνουμε και εμείς πως ο κόσμος διψάει για μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση. Το βασικό είναι να γνωρίζετε ότι είμαστε άνθρωποι που προερχόμαστε από την κοινωνία, δεν σας κοιτάμε αφ’ υψηλού», αντέτεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η συζήτηση στράφηκε στον λάθος σχεδιασμό σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο που λειτουργεί με οργανόγραμμα που απευθύνεται σε 40.000 πληθυσμό ενώ στην πραγματικότητα λόγω τουρισμού υποδέχεται περιστατικά για 130.000. Ο κ. Κασσελάκης είχε επισκεφθεί και πέρυσι το νοσοκομείο και έτσι ήταν αρκετά ενήμερος για τα εκκρεμή ζητήματα. «Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση» επεσήμανε σχετικά, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον χαμό της 63χρονης Διονυσίας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε καρότσα πέρυσι στην Κω.

Ενδεικτικό της υποστελέχωσης ότι δεν έχει πληρωθεί καμία από τις οργανικές θέσεις παθολόγων ενώ ενδεικτικά υπάρχουν δυο κενές θέσεις καρδιολόγων και μια κενή θέση παιδιάτρου. Στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και το έλλειμμα κινήτρων σε γιατρούς στάθηκαν οι εργαζόμενοι. «Πρέπει να δώσουμε αξία στην ανθρώπινη ζωή. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μια χώρα που να μη μπορεί να γιατρέψει τους πολίτες της. Τι σόι χώρα είμαστε;»

Επίσης έγινε αναφορά στο μεταφορικό ισοδύναμο και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην απόδοση μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν στις διαδικασίες απόδοσης τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπενθύμισε την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για υγειονομικό ισοδύναμο καθώς για τις δεκάδες οικογένειες που αναγκάζονται να μετακινηθούν στην Αθήνα εκτός από έξοδα μετακίνησης υπάρχουν πια και τεράστια έξοδα διαμονής καθυστερήσεις.

«Είναι στα χέρια μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. Είναι στα χέρια μας να ξυπνήσουμε ως χώρα να πούμε ότι δε φτάνει ένα ασθενοφόρο στην Κω. Ή είμαστε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος ή δεν είμαστε. Ξέρετε 2.5 δισ. ευρώ ερευνώνται από την ευρωπαϊκή εισαγγελία για απευθείας αναθέσεις ή ελεγχόμενους διαγωνισμούς. Πρόκειται για 600 έργα που ανατέθηκαν σε 10 εταιρείες. Πόσα από αυτά τα 2.5 δισ. χρειάζεται το νοσοκομείο της Κω για να είναι πλήρες;», αναρωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι πολλά από τα προβλήματα του νοσοκομείου όπως οι διακομιδές εξιτηρίων, οι τρόποι εξυπηρέτησης τουριστών, τα μέσα υποστήριξης των γιατρών που μετακινούνται ως προς τα ζητήματα διαβίωσης τους επαφίενται στο φιλότιμο των ανθρώπων του νοσοκομείου και όχι σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο. «Στο νησί υπάρχει αυτή τη στιγμή hot spot, υπάρχουν 160 γυναίκες έτοιμες να γεννήσουν ξέρετε τι απαιτήσεις υπάρχουν για περίθαλψη; Κάθε καλοκαίρι στο νησί βρίσκονται τουλάχιστον 200 λεωφορεία ενώ οι δρόμοι μας μπορούν να φιλοξενήσουν το πολύ 50. Τι θα γίνει αν ένα λεωφορείο τρακάρει; Ζούμε κάθε μέρα με τον φόβο μην γίνει κάποιο ατύχημα. Θα χαθούν πολλές ζωές και φυσικά θα δυσφημιστεί το νησί» επεσήμαναν οι εργαζόμενοι. «Η δουλειά σας δεν θα έπρεπε να είναι ούτε να κάνετε δημιουργική λογιστική ούτε να κάνετε διαλογή ασθενών. Έπρεπε να είχατε τα εργαλεία να εκτελείτε το έργο σας με αρτιότητα», αντέτεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη γραμμή «ναι στις εργολαβίες» του Άδωνη Γεωργιάδη στάθηκε η συζήτηση καθώς όπως ειπώθηκε οι διοικήσεις εξωθούνται στο να συνάπτουν συμβάσεις με εργολάβους για λειτουργίες όπως η καθαριότητα όταν σταματούν προκηρύξεις με προβλεπόμενες θέσεις από το νοσοκομείο.

Τέλος ο κ. Κασσελάκης στάθηκε σε ορισμένες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Εμείς καταθέσαμε μια τροπολογία πριν λίγο καιρό για να δοθεί ένα πριμ 1000 ευρώ σε κάθε γιατρό που πηγαίνει στα νησιά. Αυτό κοστίζει 35 εκ. ευρώ σύνολο το οποίο αντιστοιχεί σε 1 ευρώ την διανυκτέρευση κάθε τουρίστα στη χώρα μας.

Δε φτάνει όμως μόνο αυτό το κίνητρο. Χρειάζεται ένα γενναίο πρόγραμμα στην στέγη. Υπάρχει μια εξομοίωση του οικογενειακού σχεδιασμού και των κινήτρων γιατρών και νοσηλευτών με τα προνόμια που έχουν οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων. Πρέπει να εξισωθούν. Εάν παραμείνουν πέντε χρόνια στο νησί, να τους βοηθήσουμε με ένα πρόγραμμα αγοράς πρώτης κατοικίας, να κάνουν το νησί τη νέα τους πατρίδα. Να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση.

Μια άλλη βασική πλευρά της πρότασης μας είναι να παρέχουμε στους γιατρούς και νοσηλευτές ψηφιακά μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα για να συνεχίσουν την εξέλιξη τους.

Χρειάζεται ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ, να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενες υποδομές και να εκσυγχρονιστούν όπου χρειάζεται».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 27
Πολίτης
Πολίτης 25/04 - 18:23
Χαραααα
Τι έγινε ρε παιδιά, η διοίκηση ήρθε σύριζα έγινε ν.δ. και τώρα κασελα ουστ από το νοσοκομείο. Κοίτα τα κρυφά κουμουνια που μιλάνε για στοίχημα γιατί ντρέπονται γι αυτό που ψηφίζουν. Να τον χαίρεστε, ένα 11 % και πολύ σας είναι. Αντε βρε και στα δικά σας οι λευτεροι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 17:49
Χαχαχααχχαχα
Ούτε ταξί δεν Γεμίζουν οι ψηφοφόροι στην Κω πλέον του ΣΥΡΙΖΑ.. για γέλια..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 17:05
Ανώνυμος
Πάλι κοψιμιος ήταν ο δήμαρχος ?
ΑνώνυμοςΚΩΣ
ΑνώνυμοςΚΩΣ 25/04 - 15:56
ΚΩΣ
Ο θεός να βαλει το χέρι του!!Αλίμονο αν τους ξαναδούμε στην εξουσία .Βλεπε πρόσωπα τοπικά και θα καταλάβετε *
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ 25/04 - 14:06
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ 20% ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΝΔ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΕΙ.ΕΥΓΕ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 13:57
Ουστ
Αντε παρε δρομο κι εσυ φυτευτο κασελακι. Ηρθε γι τουρισμο και φωτογρσφιες αλλα μολις ανοιξει το στομα ολο αρλουμπες λεει. Χειροτετο κι απο τον αλεξη. Θα φαει καλα ο συριζσ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 12:02
Ανώνυμος
Μας διέλυσε η ΝΔ κάντε επιτέλους κάτι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 12:01
Ντροπή
Συγχαρητήρια στο δήμαρχο έλαμψε δια της απουσίας του για το πρόβλημα του νοσοκομείου αλλα έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Παππα ντροπή μόνο ντροπή
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 12:00
χρυσοπουλος βασιλειαδης
Μπραβο σας αξιοι. Δρομο να καθαρισουμε να ερθουν αλλοι που θα υπερασπιζονται το υπουργειο υγειας καλυτερα. εσεις ειστε πολυ μικροι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:43
Ρηχοί και άπατοι!
Μην ξαναγράψετε τίποτα για την απουσία του «Δημαρχισκου μας».Την εκπροσώπησε η creme de la creme η Αντάξια του Αντιδήμαρχος του!,Πρώτη στα πανηγύρια ,στο φαγοπότι, στις φωτό…..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:38
Καλά τα λέει ο Κασσελάκης
Η Ελλάδα καταστρεφεται από τον Μητσοτάκη κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να ενωθεί σε νέο κόμμα. Η πτώχευση έρχεται και θα είναι πιο σκληρή
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:34
Νεοδημοκρατης
Και διηγωντας τα, να κλαίς.Λιγοτερα κατάντησαν να είναι τα στελέχη από το ΚΚΕ.Ο καπτεν Ηλίας οικογενειακώς,ο δάσκαλος οικογενειακώς, τρεις υπερήλικες γραφικοί αριστεροί,ο ένας εκ των οποίων ήταν κολλητός επί ΝΔ του Παυλίδη.Δυο, τρεις εκπαιδευτικοί και ο γέροντας πρώην δήμαρχος οικογενειακώς, με τον πρώην υπερήλικα έπαρχο που ειδικεύεται στα γκάλοπ και εδινε τον Ιούνιο του 2019 μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ και έφαγε στο κεφάλι 20 μονάδες.Αυτοι ευαγγελίζονται την ανανέωση,το νέο και ευελπιστούν να κυβερνήσουν.Η Κως γύρισε την πλάτη στον κασσεΛΑΚΗ και τον Τάιλερ, όσο για τον ναύαρχο, ούτε για καβοδετης δεν κάνει.Ευτυχως που ημερών του δεν έτυχε τίποτα σοβαρό γιατί όπως κατάφερε και πλημμύρισε την Κω λαθρομετανάστες, θα κάνανε απόβαση οι γείτονες.Λοιπον πάρτε χαμπάρι ότι η Κως προ πολλού αποφάσισε και το απέδειξε στις εκλογές ότι: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Οσο γρηγορότερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα, ειδάλλως υπομονή μέχρι τον Ιούνιο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 08:54
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΟ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥ 3%. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ? ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΩ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 08:49
Κριμα κυριε κασελακη. Παρασυρθηκες απο τους τοπικους εκπροσωπους του ΣΥΡΙΖΑ
Μεγαλο λαθος του καματερου και του χασαπλαδακη, που δεν πηγαν στον δημαρχο και στην επαρχο. Ειναι οι αιρετοι εκπροσωποι του λαου της κω, και επρεπε οπωσδηποτε να τους επισκεφθει ο κασελακης για να δειξει οτι σεβεται τον λαο, και τους εκπροσωπους του, και οτι η αυτοδιοικηση παιζει σημαντικο ρολο. Αυτοι που τον καθοδηγησαν ειναι βεβαιο οτι εκπροσωπουν το 3% του παλιου απολιθωμενου συνασπισμου.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 07:25
Φαγοπότι
Ο πρώην έπαρχος κ Μάνος, ο πρώην δήμαρχος κ Κώστας και φυσικά δεν έλειπε η κα σταματια που λέει ότι κάνει προεκλογικό αγωνα για υποψήφια της ΝΔ. Ρε λίγη τσιπα δεν εχετε πανο σας; Καλά ας μην μιλήσουμε για τη κα Νιλουφερ που θέλει να κατέβει για πρόεδρος της τοπικής ΝΔ. Εδώ σκορπιός για σένα. ΠΑΜ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 25/04 - 06:25
❌❌❌
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 03:03
Ερμιόνη
Δήμαρχος ,Έπαρχος πουθενά... Δεν πέτυχε η συνταγή;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 01:30
Αληθινός
Στην Βουκελατου να πάει. Δεν αλλάζει αυτό το μέρος με τίποτα.
Υπάλληλος
Υπάλληλος 25/04 - 01:13
Νοσοκομείο
Ούτε γιατρούς κάλεσαν για να μην πουν την τριτοκοσμική κατάσταση του νοσοκομείου ! Ο προεδρος ο Συριζαίους. Χα χα χα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 23:11
Μεταναστευτικό
Να τον φέρετε μέσα εδώ στην πόλη να δει που κατάντησε το νησί με τους μετανάστες που κυκλοφορούν ανενόχλητη και κάνουν ότι θέλουν .. σε λίγο καιρό δεν θα εχει ούτε τουρισμό η Ελλάδα ..! Τι να έρθουν να δουν η άνθρωποι τους μαμαλουκους που δεν έχουν τρόπους και φωνάζουν λες και είναι στην χώρα τους ωρες κοινής ησυχίας δεν ξέρουν τι σημαίνουν .!
Χαρα
Χαρα 24/04 - 20:03
Ωραίος
Τρέξτε να προλάβετε να φάτε μεζέδες με το κουμουνι??????????????????????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:44
Τοπική
Στη Βουλή παίζουν μπουνιές και ο Κασέλ μια λέξη δεν είπε. Εμ λογικό, εδώ στηρίζει Σπαρτιάτες αναφανδόν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:42
Χοτ σποτ
Φιγετεεεεε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:41
Δήμαρχος
Φανταστείτε σε τι υπόληψη έχουν το δήμαρχο που τους έδωσε άδεια να δέσουν το σκάφος μπροστά στο δημαρχείο αλλά δεν έκανε καν τον κόπο να τον επισκεφθεί ο Κασσελακης
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:41
Αίσχος
Ήρθε να κάνει σόου και να φύγει. Πρωτοπόρος λέει ο Κασσελακης που θα γυρίσει 20 νησιά με το σκάφος. Ο χατζημαρκος γυρνάει 30 νησιά με σκάφος από το 2014. Γατάκια ήρθατε δεύτεροι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:40
ΝΔ
Όπως ήρθατε να φύγετε. Οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές από τη διακυβέρνηση σας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/04 - 19:38
Τα ίδια και τα ίδια…
Τα ίδια παλαιοκομματικά στελέχη με τις ίδιες αποτυχημένες πολιτικές που μας γέμισαν χοτ σποτ και μετανάστες πρώτη μούρη. Α να μη ξεχάσω και το δίδυμο γιο και πατέρα Χασαπλαδάκη. Ο απίθανος αυτός τύπος που με ύφος χιλίων καρδιναλίων περίμενε στο νοσοκομείο μάταια την έπαρχο και το δήμαρχο για να κάνει σόου. Δεν σου βγήκε όμως Δημητράκη…

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ