Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση του Δημάρχου με τους φορείς για την φωτιά – Στόχος η μόνιμη παρουσία πτητικού μέσου και δασοκομάντος

10/07/2024
257 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Σε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα αξιοποιηθούν στο σχεδιασμό πολιτικής προστασίας του νησιού από φυσικές καταστροφές, κατέληξε η χθεσινοβραδυνή κλειστή συνάντηση εργασίας εκπροσώπων Αρχών και Φορέων που συμμετείχαν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης πυρκαγιάς, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Η συνάντηση κρίθηκε αναγκαία ώστε να καταγραφεί η εμπειρία των εμπλεκομένων υπηρεσιών και Φορέων. 

Κοινή συνισταμένη, η ανάγκη συμπερίληψης όλων των διαθέσιμων τοπικών δυνάμεων σε ενιαίο σχέδιο δράσης, με συμφωνημένους ρόλους και οδηγίες. 

Επισημάνθηκαν κενά και αδυναμίες που πρέπει να καλυφθούν, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έχει την ευθύνη, σε συνεργασία με το Δήμο Κω, συναρμόδιες Αρχές και Φορείς, τοπικές επιχειρήσεις που συνδράμουν και συμπατριώτες μας εθελοντές. 

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ιδιαιτέρως η ανάγκη μόνιμης παραμονής πτητικού μέσου πυρόσβεσης στην Κω όπως και μονάδας δασοκομάντος. 

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης στην πρόσφατη πυρκαγιά και στην άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών της, με μεγαλύτερη την μετακίνηση περίπου 12.000 ανθρώπων σε ελάχιστο χρόνο, τονίστηκε ότι τα θετικά αποτελέσματα οφείλονται στην ενότητα όλων των δυνάμεων, κάτι που αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την συνέχεια. 


Γραφείο Τύπου Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/07 - 18:15
Γιατι κλειστη;;;;
Μην παρουν οι υπολοιποι ειδηση .... το καλαμοκαβσλημα σας;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/07 - 13:57
κλειστή ;
μας τα λέτε κατάμουτρα πια τα κρυφά σας τερτίπια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/07 - 13:21
Παρωδία
Τουρλουμπουκι. Τι ήθελαν οοολοι οι υπάκουοι, στόμα έχω και μιλιά δεν έχω, δημοτικοί σύμβουλοι. Διακρίνω και μια βαρεμαααρα......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ