Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία του Υπ. Κλιματικής Κρίσης για την αντιπυρική περίοδο

21/05/2022
89 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κω, παρουσία του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη, με θέμα τον καλύτερο συντονισμό όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιπυρική περίοδο.

Στην σύσκεψη συμμετέχουν επίσης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας της Κω, ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος, Εθελοντικές ομάδες, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Καμπουράκης και Π. Αβρίθης, αλλά και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ράπανος και ο Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου, που συνοδεύουν τον Υπουργό.

Ο Δήμαρχος, στην ομιλία του τόνισε, την χαρά του, που για πρώτη φορά βρίσκονται ταυτόχρονα τόσα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου και των Υπηρεσιών στην Κω, για την καλύτερη συνεργασία. Ανέφερε ότι στην Κω, υπάρχει μία άριστη συνεργασία ανάμεσα στην Τ.Α., του εμπλεκόμενους φορείς και τους εθελοντές, που είχε ως αποτέλεσμα, όποτε χρειάστηκε η επέμβασή τους, να ήταν επιτυχημένη.

Ο Υπουργός κ. Στυλιανίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει τοπικά αλλά και το επίπεδο εθελοντισμού που έχει αναπτυχθεί στην Κω.

Τόνισε ότι το Υπουργείο, διαμορφώνει ένα νέο δόγμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, θέτοντας στο επίκεντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την άμεση επέμβαση, υπογραμμίζοντας ότι δουλεύουμε μαζί με Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Δασική Υπηρεσία και τους εθελοντές για να παράγουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι αργότερα, θα ακολουθήσει επίσκεψη του Υπουργού στη Ζιά.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ