Τοχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον επαρχιακό δρόμο (στην Μεσαριά) όταν ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την πόλη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοιχίο.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο όχημα. Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.
Home
Κεντρική 1
Τροχαίο στον Επαρχιακό - Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοιχίο
Τροχαίο στον Επαρχιακό - Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοιχίο
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
13/03 - 21:01
Προς Κωο ζωο
Τελικά αποφάσισε.Πηγαινε με το όριο ταχύτητας;Προφανώς όχι για να έχει τέτοια ζημεια.Τι θα πει σου κορνάρουν οι άλλοι;Θέλεις να πεις τι;Τρέχουν οι άλλοι άρα τρέχεις και εσύ;Φταινε και οι άλλοι άρα αθώος;Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Προφανως έτρεχε και σε αυτές τις περιπτώσεις λέμε ας φάει το κεφαλή του και να μην πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του.Αυστησροι έλεγχοι και αυστηρές τιμωρίες.Καποιοι δεν βάζουν μυαλό και δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή τους.Ας προστατέψουμε λοιπόν τους κανονικούς ανθρώπους.
Κώος
13/03 - 10:21
Για τα ζώα
Μια χαρά μπορείς να τρακάρεις και με το όριο ταχύτητας ......εσύ που σχολιάζεις πιο πάνω. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έγινε?! Και κανένας δεν πάει με 50κμ αν πηγαίνεις σου κορνάρουν κιόλας να κάνεις στην άκρη να σε κάνουν προσπέραση .........!
Θεμελης
13/03 - 09:25
2026
Αντε καλορίζικα!!!! Εφτασε το καλοκαιρι , ηρθαν κι οι λολοι που το συνοδευουν...
Ανώνυμος
13/03 - 07:29
Δικαστικό επιμελητήριο
Έχουμε και τους Ευαγγελάτους που σχολιάζουν χωρίς να ξέρουν γιατί να φταίει μόνο το πόσο πήγαινε αποκλείεται δηλαδή να ένιωσε κάποια αδιαθεσία ο οδηγός η να τον πήρε ο ύπνος..
Μακάρι να μπουν κάμερες σ όλο το νησί
13/03 - 02:02
Δεν ξεφεύγεις και τρακάρεις τοιχίο με το όριο ταχύτητηος
Ας ψάξουν το κινητό, το οθόνη
Ανώνυμος
13/03 - 01:13
Zipariotis
50 klm ????
Ανώνυμος
12/03 - 23:42
Ελεος
Τρέξε να προλάβεις τον χάρο!!!!!!!!
Ανώνυμος
12/03 - 23:12