Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βρετανικός τουρισμός: Ισχυρή ζήτηση για διακοπές το 2023 παρά τον πληθωρισμό

03/10/2022
38 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

To 76% των Βρετανών πελατών της εταιρίας ταξιδιωτικών συμβούλων Travel Counsellors δήλωσαν οτι προτίθενται να ταξιδέψουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους το 2023.

Όπως προκύπτει από έρευνα που διενεργήθηκε τον Σεπτέμβριο σε δείγμα 2.500 ταξιδιωτών, σχεδόν το 60% των πελατών της Travel Counsellors προγραμματίζουν να κάνουν κράτηση των διακοπών τους για το 2023 τη συνήθη χρονική περίοδο, το 24% επιθυμεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις προσφορές προκρατήσεων και το 18% θα κάνει κράτηση την τελευταία στιγμή, εντός δύο μηνών από την ημερομηνία αναχώρησης.

Η έρευνα ανέδειξε επίσης την ανάγκη των ταξιδιωτών για ευελιξία κατά τη λήψη της απόφασης για κράτηση, με περισσότερους από το 60% να ενδιαφέρονται για χαμηλές προκαταβολές ή ευέλικτους όρους πληρωμών.

Ωστόσο, ο προϋπολογισμός του ταξιδιού δεν είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει τον προορισμό που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους οι Βρετανοί. Σχεδόν οι μισοί δήλωσαν ότι ο προορισμός είναι πιο σημαντικός από το κοστος διακοπών, ενώ το 30% δήλωσε ότι το πιο πιθανό είναι να κάνει κράτηση ταξιδιού all inclusive ώστε να μην καταβάλλει επιπλέον χρεώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία πωλήσεων, δημοφιλέστεροι προορισμοί αυτή τη στιγμή για το 2023 είναι η Μεσόγειος, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Ν. Ζηλανδία αλλά και η Καραϊβική.

Τέλος, το 64% των πελατών της εταιρίας δηλώνουν ότι η αύξηση του κόστους ζωής επηρεάζει την καθημερινότητά τους αλλά για πολλούς οι διακοπές παραμένουν προτεραιότητα.tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ