Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κλειστά την Τεταρτη όλα τα σχολεία στην Κω

16/02/2021
668 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κω, όπως επίσης οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε για την απόφασή του τους Διευθυντές, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Ψαρά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη. 



Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/02 - 11:01
Σχολεία!
Μπράβο στο δήμαρχο για την κινήσει αυτή! Συμφωνώ για την ψυχολογία των παιδιών αλλά,,, μπροστά στον covd και σε αυτές τις καιρικές συνθήκες καλό είναι να τα προστατεύσουμε !προτεραιότητα έχει η υγεία! Οσο για την ψυχολογία των παιδιών είμαστε γονείς ας βρούμε τρόπο να σταθούμε δίπλα τους!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/02 - 23:05
Ντροπή!!!
Μα δεν ντρεπόμαστε καθόλου;;;;.... Τα παιδιά μας κοντεύουν να τρελαθούν από τον εγκλεισμό τόσο καιρό μέσα στις σπίτια μας αποκομμένα από τους πάντες!!! Για ποιον λόγο κρίνεται σκόπιμο να μην πάνε στα σχολεία τους;;;... Θα περάσουν άραγε θάλασσα μέσα στα 10 μποφόρ ή θα αποκλειστούν από τα χιόνια;;;....
Γιώργος
Γιώργος 16/02 - 22:49
Σχολεία
Καλά τέτοια ώρα και τι τα κάνουμε τα παιδιά αύριο....να τα πάμε στο δημαρχείο να τα κρατήσει ο δήμαρχος.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/02 - 22:23
Αποψη
Θα συμφωνησω απολυτα με την κινηση του δημαρχου μας. Με τετοιους καιρους τα παιδια πρεπει να μενουν σπιτι . Τα θερμα μου συγχαρητηρια

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ