Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μεγάλο ενδιαφέρον σε Κω και Ρόδο στο διήμερο εργαστήριο με θέμα «Τουρισμός μετά covid19».

16/06/2021
182 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε σε Κω και Ρόδο διήμερο εργαστήριο με θέμα «Τουρισμός μετά covid19».

Το διήμερο  διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Winter Med.

 Εισηγητές στην διοργάνωση εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως 

ο καθηγητής ολοκληρωμένης επικοινωνίας και μάρκετινγκ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο  της Κύπρου Γεώργιος Πανηγυράκης, η Άννα Ζαρκάδα αναπληρώτρια καθηγήτρια Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ζούνη Γεωργία από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ,ο Πανόπουλος Αναστάσιος αναπληρωτής καθηγητής Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Παπαδοπούλου Μελίνα Αρχιτέκτων, η Αλεμπάκη Μαρία ερευνήτρια στο ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας του ελληνικού γεωργικού οργανισμού «Δημητρα» και η Veronika Virag Gera που ασχολείται με τον ασημένιο τουρισμό πολιτών τρίτης ηλικίας και η κ. Mαριτάνα Aνθοπούλου - Αλακιωτου, εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ.

Παρόντες επίσης στην ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη εκδήλωση, ο κύριος Χρήστος Μπάρδος, πρόεδρος της Ενεργειακής Α.Ε. και Δια Βίου Μάθησης, ο έπαρχος Κω – Νισύρου Γιάννης Καμπανής ο Αντιπερειφεριάρχης Γιώργος Χαλκιδιός, η περιφερειακή σύμβουλος Ευριδίκη Νάκη, η πρόεδρος της Ένωση Ξενοδόχων Κων/να Σβύνου, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαίρη Τριανταφυλοπούλου και από το επιμελητήριο Δωδεκανήσου η κυρία Μαρία Παρασκευά. 

Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και παρουσιάστηκαν καινοτόμες ιδέες για το τουριστικό μάρκετινγκ, την οικονομική κοινωνική και περιβαλλοντική αειφορία.


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ