Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με ήπια συμπτώματα παραμένει στο σπίτι ο Γιάννης Παππάς - Αρνητικά όλα τα πρώτα test των επαφών του στην Κω

02/03/2021
251 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του παραμένει ο βουλευτής Γιάννης Παππάς ο οποίος βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη θετικός στον κορονοϊό.  

Σε επικοινωνία που είχε το «ΒτΚ» με τον βουλευτή, ο ίδιος μας δήλωσε ότι παραμένει στο σπίτι του σε καλή κατάσταση και με ήπια συμπτώματα. Θυμίζουμε ότι τις πρώτες ημέρες είχε πυρετό και ρίγος στο σώμα. Το αισιόδοξο είναι ότι τα επίπεδα του οξυγόνου είναι σε πολύ καλό επίπεδο ενώ και ο ίδιος ο κ. Παππάς είναι νέος και σε καλή φυσική κατάσταση κάτι που τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τον ιό.  

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτό το κείμενο, δεν είχαμε ακόμη σαφή εικόνα για τα αποτελέσματα των τεστ όσων είχαν έρθει σε επαφή με τον βουλευτή στην Κω. Σε απομόνωση βρίσκονται αρκετές επαφές του στο νησί μας όπως και στην Αθήνα. 

Ευχόμαστε περαστικά στον κ. Παππά και σε κάθε συμπολίτη μας που περνάει την δοκιμασία του κορονοϊού.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ότι να ναι
Ότι να ναι 02/03 - 20:37
Άκυρος τίτλος/ βγάλτε άκρη
Γράφει στο τίτλο: αρνητικά τα τεστ μεχρι τώρα. Μέσα στο κείμενο γράφει: Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτό το κείμενο, δεν είχαμε ακόμη σαφή εικόνα για τα αποτελέσματα των τεστ όσων είχαν έρθει σε επαφή
ΣΕΡ
ΣΕΡ 02/03 - 18:00
Τι είχες Γιάννη ;
Ένα πραμα μόνο , Γιάννη έβαλες καθόλου μυαλό από όλο αυτό ; Ο άλλος ο δικός μας (δήμαρχος )θα σοβαρευτεί επιτέλους ;; Ποτέ θα σεβαστείτε επιτέλους την δημόσια υγεία ; Ήμουνα στο νησί σε μια εκδήλωση με ποδηλάτη που ο δήμαρχος (ως προς την διασπορά )ήταν άλλου για άλλου , τότε ζήτησε συγνώμη , τώρα ;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ