Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Προσφυγικό: Στη Λέσβο όλες οι δυνάμεις των ΟΥΚ – Μεταβαίνουν στο νησί Πλακιωτάκης και Στεφανής

28/02/2020
250 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κινητικότητα παρατηρείται και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου μετά τις διαρροές της Τουρκίας ότι θα ανοίξει τα σύνορα με την Ελλάδα για να περάσουν πρόσφυγες από την Συρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λέσβο μετακινούνται όλες οι μονάδας των ΟΥΚ του Λιμενικού, ενώ τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου ενισχύονται με πλωτά μέσα.

Το Λιμενικό με τις θερμικές κάμερες και τα ραντάρ θα βλέπει την κίνηση στα παράλια της Τουρκίας.

.Παράλληλα, στη Λέσβο μεταβαίνουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη.

Κινητικότητα επικρατεί και στα χερσαία συνόρα – Έκλεισε το τελωνείο στις Καστανιές

Διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- προσφύγων) με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα.

Από νωρίς το πρωί παρατεταγμένες σε κομβικά σημεία βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και ο στρατός, αποτρέποντας ομάδα δεκάδων ατόμων που επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα από την πλευρά του φράχτη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής απετράπη μία ακόμη απόπειρα μαζικής εισόδου δεκάδων προσφύγων και μεταναστών στην οριογραμμή των Καστανιών Έβρου. Ωστόσο, το συγκεντρωμένο πλήθος παραμένει στο σημείο εντός τουρκικού εδάφους.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ