Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε αναμονή από τέλη Φεβρουαρίου για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 88 θέσεων για τον τον Δήμο Κω

03/04/2021
365 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την αγωνία τους μας έχουν μεταφέρει αρκετοί συμπολίτες μας άνεργοι οι οποίοι αναμένουν από τέλη Φεβρουαρίου τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Δήμου Κω για 88 έκτακτες θέσεις εργασίας.  

Όπως σας είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «ΒτΚ» υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις διαδικασίες και αναμένεται έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς οι υπηρεσίες του δήμου Κω έκλεισαν αιφνιδιαστικά εξαιτίας της επίσκεψης στο δημαρχιακό μέγαρο του κ. Γιάννη Παππά ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

     Για το θέμα μίλησε στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο 91.5 ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς ο οποίος ανέφερε ότι είναι θέμα ημερών η λύση του θέματος που προέκυψε. 

« Είμαστε στην διαδικασία της λύσης του προβλήματος και αναμένουμε ΠΝΠ να βγει όπως έχει βγει και για άλλα θέματα έκτακτα εξαιτίας της πανδημίας. Έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Βορίδη, με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου για να δοθεί άμεσα μία λύση στο θέμα.  

Ο Δήμος Κω έχει καταθέσει επίσης αίτημα και μάλιστα είχα επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή. Εξ όσων γνωρίζω, θα δοθεί παράταση της διαδικασίας και δεν θα πάμε σε νέα προκήρυξη για να μην χαθεί άλλος χρόνος.  

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία όλων και για αυτό το λόγο πιέζω για να τρέξουν οι διαδικασίες προκειμένου 88 άνεργοι συμπολίτες μας να εργαστούν καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες. Είναι πλέον θέμα ημερών.» 


Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ