Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

52χρονος στην Κω κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

22/09/2023
309 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο φρικιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων προσδιόρισε προς δικάσιμο την 6η Νοεμβρίου 2023 η Εισαγγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.
Στην πρώτη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας 52χρονος ημεδαπός για τις πράξεις της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) αλλά όχι τα δεκατέσσερα (14) έτη κατ’εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) αλλά όχι τα δεκατέσσερα (14) έτη κατ’εξακολούθηση και της ενδοοικογενειακής απειλής.
Η σε βάρος του κατηγορούμενου προαναφερόμενη ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά από αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, με αφορμή την από 7 Νοεμβρίου 2019 έκθεση ένορκης εξέτασης της 39χρονης αλλοδαπής μητέρας του θύματος.
Η εγκαλούσα διαβιεί στην Κω μαζί με την ανήλικη θυγατέρα της, τον γιό της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον κατηγορούμενο, τον κατηγορούμενο και κατά τα δύο τελευταία έτη με τη μητέρα του.
Μετά τη γέννηση του παιδιού τους και επειδή η εγκαλούσα αφενός αφιέρωνε πολλές ώρες στην ανατροφή του, αφετέρου εργαζόταν, η ανήλικη περνούσε πολλές ώρες με τον κατηγορούμενο.
Η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη ήταν πολύ καλή, την βοηθούσε στο διάβασμα, έπαιζαν και πήγαιναν βόλτες, αναπληρώνοντας το πατρικό πρότυπο.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης στο πρόσωπό του, την έλλειψη του φυσικού πατέρα της ανήλικης και την ευαλωτότητά της, σε μη επακριβώς προσδιορισθέν χρονικό σημείο, πάντως από τον μήνα Ιούλιο του έτους 2017 και εντεύθεν, εντός της οικίας που συγκατοικούσε, με την ανήλικη, ζήτησε από αυτή ένα βράδυ να τον χαϊδέψει ανάμεσα στα πόδια του, επιθυμία που η ανήλικη θεώρησε περίεργη, αλλά έπραξε όπως της ζητήθηκε ενόψει της εμπιστοσύνης που είχε στο πρόσωπό του.
Η μητέρα της ανήλικης, η οποία κοιμόταν, φέρεται να ξύπνησε αιφνιδίως και μόλις αντιλήφθηκε αυτό που έκανε η ανήλικη, της ζήτησε επιτακτικά, να σταματήσει να τον χαϊδεύει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος της το ζητήσει.
Ακολούθως, κατά την περίοδο του τέλους του θέρους του έτους 2018, ενώ η ανήλικη πήγαινε για ύπνο τη νύχτα στο κρεβάτι που κοιμόταν η μητέρα της και ο κατηγορούμενος, ξαπλώνοντας ανάμεσά τους, νυχτερινές ώρες, ενώ κοιμόταν ξυπνούσε και συνειδητοποιούσε ότι ο κατηγορούμενος την χάϊδευε στο σώμα της με τρόπο που την έκανε να αισθάνεται άβολα.
Επιπλέον, σε μη επακριβώς προσδιορισθέν χρονικό σημείο, πάντως κατά τις αρχές Ιουλίου του έτους 2019 και κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2019 έως και την 4η Νοεμβρίου 2019, νυχτερινές ώρες που η ανήλικη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι, ανάμεσα στον κατηγορούμενο και στη μητέρα της, φέρεται να προέβη σε θωπείες.
Εντεύθεν, την 4η Νοεμβρίου 2019, νυχτερινές ώρες, ο κατηγορούμενος φέρεται να άγγιξε την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα, ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ταραγμένη.
Η ανήλικη φέρεται να ήθελε να σταματήσει αυτό που γινόταν και αποφάσισε να μιλήσει πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2019 σε τρεις συμμαθήτριές της, εκ των οποίων μία μετέφερε τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της κι εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε την εγκαλούσα.
Η εξακολουθητική τέλεση γενετήσιων πράξεων από τον κατηγορούμενο φέρεται να βεβαιώθηκε και από κατάθεση της μητέρας της φίλης της ανήλικης που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη μύριζε άσχημα τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο επειδή φοβόταν να κάνει μπάνιο καθώς η πόρτα του μπάνιου δεν κλείδωνε.
Ανάλογη κατάθεση δόθηκε και από την μητέρα άλλης φίλης της ανήλικης.
Μια φίλη της κατέθεσε ότι η συμπεριφορά της παθούσας, κατά το διάστημα που ελάμβαναν χώρα οι γενετήσιες πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος της, είχε μεταβληθεί σημαντικά, πηγαίνοντας στο σχολείο νευριασμένη, κλαίγοντας πολλές φορές αδικαιολόγητα και μη έχοντας εμφανώς καλή διάθεση.
Τα ανωτέρω φέρονται να επιρρωνύονται από το περιεχόμενο των μηνυμάτων, μέσω της πλατφόρμας «viber», που ανταλλάχθηκαν ανάμεσα στην παθούσα και συμμαθήτριά της από την 12η Οκτωβρίου 2019 έως και την 6η Νοεμβρίου 2019.
Η φίλη της μάλιστα την συμβούλεψε να τηλεφωνήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλει τον κατηγορούμενο!
Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνείται κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, ότι οι πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται αποτελούν μύθευμα προκειμένου να κατορθώσει η εγκαλούσα να διαφύγει στο εξωτερικό παίρνοντας μαζί της το ανήλικο τέκνο τους.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Χατζηάμαλος.

Δικάζεται Ιρακινός για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη
Στην ίδια δικάσιμο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη είναι και ένας Ιρακινός.
Στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος εντός του χώρου ξενοδοχείου, όπου διέμενε και εργαζόταν, πλησίασε μια 11χρονη η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια με την μητέρα της και διέμενε στο ανωτέρω ξενοδοχείο, την ώρα που ήταν στις σκάλες και έπαιζε, κάθισε δίπλα της και άρχισε να τη φιλάει στο μάγουλο και στο στόμα και να τη θωπεύει πάνω από τα ρούχα της στο στήθος και στο μπράτσο της και σε ολόκληρο το σώμα της.
Το παιδί αμέσως, αισθανόμενο τη βίαιη επέμβαση επάνω του, τον έσπρωξε και έτρεξε κλαίγοντας στην μητέρα του και της εξιστόρησε όσα είχαν συμβεί.
Κατονόμασε και αναγνώρισε τον κατηγορούμενο και μάλιστα η μητέρα της μίλησε με την αδερφή του, προειδοποιώντας την ότι θα απευθυνθεί στην αστυνομία, προσήλθε δε, καθυστερημένα για την καταγγελία, καθόσον φοβόταν, γιατί ήταν μόνη στην Ελλάδα με τα ανήλικα τέκνα της, μήπως ο κατηγορούμενος κινηθεί εναντίον της.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη του χωρίς να προβάλει όμως κάποιον πειστικό ισχυρισμό και έκτοτε εξαφανίστηκε. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ