Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ασφαλτοστρώσεις στην Κέφαλο από την Περιφέρεια

29/08/2023
204 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας και ειδικά όσους κινούνται στην περιοχή της Κεφάλου, ότι το επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω, από τη διασταύρωση προς Λιμνιώνα έως το χωριό της Κεφάλου, θα ασφαλτοστρωθεί από τον ανάδοχο εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κεντρικού Οδικού Άξονα Νήσου Κω».

Τα προαναφερόμενα προκύπτουν από ενημέρωση προς το Δήμο Κω από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τις σχετικές ανακοινώσεις του ανάδοχου του έργου. 

Οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι στην περιοχή καλούνται να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, προς αποφυγή ατυχημάτων. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πληρέστερη ενημέρωση των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των κατοίκων της Κεφάλου, ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης στο συγκρότημα παραγωγής ασφαλτοσκυροδέματος της αναδόχου εταιρείας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του Λιμιώνα Κεφάλου θα ξεκινήσουν το αργότερο Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας ΠΝΑΙ, Κεντρικού Οδικού Άξονα νήσου Κω», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των οδηγών που κινούνται στην περιοχή και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται κατά περίπτωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Επιπλέον, στο οδικό δίκτυο Ψαλίδι – Άγιος Φωκάς ολοκληρώνεται το έργο του οδοφωτισμού .

Γραφείο Τύπου Επαρχείου Κω-Νισύρου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 19:17
Απογοήτευμενος.
Εύχομαι! Οχι πασαλυματα και σκάρτο δουλειά! Όπως το 95 τις εκατό στο νησί! Εμ εκλογές έρχονται! Να δείξουμε και κάτι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 16:26
Για γέλια
Ευτυχώς που έχουμε εκλογές

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ