Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αθώος ο 52χρονος που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του στην Κω

07/11/2023
143 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ένας 52χρονος που κατηγορήθηκε για τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) αλλά όχι τα δεκατέσσερα (14) έτη κατ’εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) αλλά όχι τα δεκατέσσερα (14) έτη κατ’εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή απειλή.

Η εγκαλούσα διαβιεί στην Κω μαζί με την ανήλικη θυγατέρα της, τον γιό της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον κατηγορούμενο, τον κατηγορούμενο και κατά τα δύο τελευταία έτη με τη μητέρα του.

Η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη ήταν πολύ καλή, την βοηθούσε στο διάβασμα, έπαιζαν και πήγαιναν βόλτες, αναπληρώνοντας το πατρικό πρότυπο.

Ο 52χρονος κατηγορήθηκε για το ό,τι εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης στο πρόσωπό του, την έλλειψη του φυσικού πατέρα της ανήλικης και την ευαλωτότητά της, σε μη επακριβώς προσδιορισθέν χρονικό σημείο, πάντως από τον μήνα Ιούλιο του έτους 2017 και εντεύθεν, εντός της οικίας που συγκατοικούσε με την ανήλικη, ζήτησε από αυτή ένα βράδυ να τον χαϊδέψει ανάμεσα στα πόδια του.

Η μητέρα της ανήλικης, η οποία κοιμόταν, φέρεται να ξύπνησε αιφνιδίως και μόλις αντιλήφθηκε αυτό που έκανε η ανήλικη, της ζήτησε επιτακτικά, να σταματήσει να τον χαϊδεύει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος της το ζητήσει.

Ακολούθως, κατά την περίοδο του τέλους του θέρους του έτους 2018, ενώ η ανήλικη πήγαινε για ύπνο τη νύχτα στο κρεβάτι που κοιμόταν η μητέρα της και ο κατηγορούμενος, ξαπλώνοντας ανάμεσά τους, νυχτερινές ώρες, ενώ κοιμόταν ξυπνούσε και συνειδητοποιούσε ότι ο κατηγορούμενος την χάϊδευε στο σώμα της με τρόπο που την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Επιπλέον, σε μη επακριβώς προσδιορισθέν χρονικό σημείο, πάντως κατά τις αρχές Ιουλίου του έτους 2019 και κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2019 έως και την 4η Νοεμβρίου 2019, νυχτερινές ώρες που η ανήλικη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι, ανάμεσα στον κατηγορούμενο και στη μητέρα της, φέρεται να προέβη σε θωπείες.

Εντεύθεν, την 4η Νοεμβρίου 2019, νυχτερινές ώρες, ο κατηγορούμενος φέρεται να άγγιξε την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα, ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ταραγμένη.

Η ανήλικη φέρεται να ήθελε να σταματήσει αυτό που γινόταν και αποφάσισε να μιλήσει πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2019 σε τρεις συμμαθήτριές της, εκ των οποίων μία μετέφερε τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της κι εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε την εγκαλούσα.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, ότι οι πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται αποτελούν μύθευμα προκειμένου να κατορθώσει η εγκαλούσα να διαφύγει στο εξωτερικό παίρνοντας μαζί της το ανήλικο τέκνο τους.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο κ. Μανώλης Χατζηάμαλος και ως συνήγορος για την υποστήριξη της κατηγορίας ο κ. Δημήτρης Δρόσος. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ