Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Blue Star Ferries: Έκπτωση 30% για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω από 14/06/24 έως 30/09/24

14/05/2024
1371 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 9η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, διευρύνει τις συνεργασίες με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέροντας έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω, από 14/06/24 έως 30/09/24.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/2024 έως 30/09/2024 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι διαδρομές που ισχύει η έκπτωση είναι:

από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω

από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο

από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/05 - 16:15
Για τον κ. Υφυπουργό Παππά
Μάλιστα! Για αυτούς που κατοικούν μόνιμα στα νησιά αυτά καμία έκπτωση. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν έχει πληρωθεί ακόμα από την 1/1/2023 έως και σήμερα. Κατά τα άλλα ο υφυπουργός μας κ. Παππάς κάνει έργο για τους Δωδεκανήσιους ψηφοφόρους του. Α ρε και σε πετύχω στην Κω τι έχω να σου πω μπροστά στις κάμερες που τόσο όμορφα λες ψέματα . Εκεί θα αναμετρηθούμε με επιχειρήματα. Σα δε ντρέπεσαι Μαυρογιαλουρε. Τουλάχιστον εκείνος στην ταινία παραιτήθηκε. Εσύ;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ