Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δεκάδες ελέγχους σε Κω και Κάλυμνο διενήργησε η Αστυνομία

16/11/2022
43 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Νέα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε Κω και Κάλυμνο, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν και διάφορες παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το χρονικό διάστημα από πρωινές ώρες  της 12 έως πρωινές ώρες της 13 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Κω και Κάλυμνο με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους:

• στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
• την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

• τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης
• την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και
• την οδική ασφάλεια

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.
Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν 66 άτομα, 33 οχήματα και 27 καταστήματα και συνελήφθησαν τρία άτομα στην Κω. Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας ανήλικος για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, καθώς και δύο γυναίκες καθώς η μία εξ αυτών απασχολούσε στην επιχείρησή της τη δεύτερη χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή (παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα).  Επίσης βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις,  από τις οποίες οι 32 είναι του Κ.Ο.Κ. και 6 για την Αντικαπνιστική Νομοθεσία. Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ