Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήλωση του Αντιδημάρχου Αλ. Χρυσόπουλου: Ο Γ. Κυρίτσης ουδέποτε παραιτήθηκε από την Δ.Α. - Συνεχίζει να καθορίζει την ατζέντα της - Τι απαντά η Δύναμη Αλλαγής

05/06/2024
491 Εμφανίσεις
25 Σχόλια

Συνδημότες μου, 

μετά τη χθεσινή δημόσια ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Αλλαγής” δια του κ. Σιφάκη, με ανήθικη επίθεση σε βάρος μου, αναγκάζομαι, υπερασπιζόμενος την τιμή, την αξιοπρέπεια, την επαγγελματική και πολιτική μου υπόσταση, να απευθυνθώ επίσης δημόσια σε εσάς, δίνοντας τους απάντηση σε όσα ψευδώς και παραπλανητικά αναφέρουν.

Δυστυχώς, ως συνεχιστής της τακτικής Κυρίτση, ο κ. Σιφάκης έχει πλήρως εγκλωβιστεί. Τοξικότητα και συκοφαντία!

Με την ανακοίνωση τους, αναφερόμενοι στον ισολογισμό του 2019 και τον ετήσιο έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, να τους θυμίσω γιατί μάλλον το λησμόνησαν, ότι τη χρονιά αυτή, διοίκηση στο Δήμο ασκούσαν οι ίδιοι, αφού η νέα δημοτική αρχή, ουσιαστικά είχε την ευθύνη της διαχείρισης από 01.01.2020.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτού, από την εταιρεία που επικαλούνται, τα ψήφισαν και οι ίδιοι ομόφωνα, στη συνεδρίαση της 30.11.2021, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μιλά λοιπόν για νόμιμο και ηθικό, η παράταξη που αποδεικνύει διαχρονικά ότι η μόνη στάση που ακολουθεί είναι αυτή της έντασης, της προσβολής προσώπων και ιδιαίτερα των πολιτικών της αντιπάλων αλλά και της διχόνοιας της κοινωνίας μας.

Αντί να μιλήσουν πολιτικά, αν έχουν να πούνε κάτι για τα προβλήματα του τόπου, το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να με σπιλώσουν.

Εκτίθενται όμως ξανά!

Επί της ουσίας όμως, της θλιβερής ανακοίνωσης τους.

Αν διάβαζαν προσεκτικά τα στοιχεία του «ΕΦΚΑ» που επικαλούνται, δεν θα εξέδιδαν την ανακοίνωση τους, αφού αυτά τα στοιχεία με δικαιώνουν απόλυτα.

Γιατί η αλήθεια είναι μία και δεν παραποιείται. Ουδέποτε υπήρξα “ελέγχων” ως ορκωτός λογιστής και ελεγχόμενος, ως αντιδήμαρχος οικονομικών. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό.

Αποκρύπτουν συνειδητά ότι, η εταιρεία που ανέλαβε να ελέγξει τον ισολογισμό του 2019, το πέτυχε μέσα από διαγωνιστική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν 3 εταιρείες. Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και η κατακύρωση στην εταιρεία που έδωσε την καλύτερη οικονομικά προσφορά, έγινε στις 31/12/2020, επαναλαμβάνω, για να ελέγξει τα οικονομικά του Δήμου για την οικονομική χρήση του 2019, όταν δημοτική αρχή ήταν οι κ. Κυρίτσης και Σιφάκης.

Άρα, είναι σαφές ότι πρόκειται για μια εταιρεία που απασχολεί πολλές δεκάδες εργαζομένων πανελλαδικά ως ορκωτούς λογιστές, όπου έκανα και την πρακτική μου ως ασκούμενος, μη έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής, όπως άλλωστε έκαναν και κάνουν εκατοντάδες πτυχιούχοι κάθε χρόνο και από την οποία αποχώρησα με το καθεστώς της έμμισθης σχέσης το 2019.


Επειδή όμως η Δ.Α. αναφέρεται σε έλεγχο ορκωτών λογιστών, που όπως είναι γνωστό, αυτοί έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στο νόμο, οφείλει να ξεκαθαρίσει ευθέως, αν αμφισβητεί τον έλεγχο που άσκησαν και τα αποτελέσματα του που υπόγραψαν. Αλλά πως να τα αμφισβητήσουν, αφού οι ίδιοι τα ψήφισαν ομόφωνα;

Εν κατακλείδι, είναι λυπηρό να βάλλεται, στο βωμό μάλιστα, αμφίβολου πολιτικού οφέλους, η επαγγελματική διαδρομή μου και όλων όσοι στοχοποιήθηκαν προσωπικά από αυτή την παράταξη.

Ο κ. Σιφάκης, έχει πέσει σε παγίδα, την οποία ο ίδιος δημιούργησε, αποδεχόμενος να εκπροσωπεί την παράταξη του στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ επίσημα επικεφαλής της παραμένει ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος ουδέποτε παραιτήθηκε από τη θέση αυτή και όπως σαφώς φαίνεται, καθορίζει και την πολιτική ατζέντα της “Δύναμης Αλλαγής”.

Ματαιοπονούν, εάν εκτιμούν ότι με αυτή την αντιπολιτευτική τους στάση θα αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, ή θα θέσουν σε κίνδυνο την ενότητα της παράταξης της δημοτικής αρχής στην οποία ανήκω. 

Ενωμένοι προχωρούμε , έχοντας μπροστά μας σοβαρά ζητήματα του τόπου, στα οποία παλεύουμε να δίνουμε λύσεις.


Αλέξανδρος Η. Χρυσόπουλος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


‘’ O κ. Χρυσόπουλος, αφού σκεπτόταν μια ολόκληρη μέρα τι να απαντήσει μπροστά σε συντριπτικά στοιχεία που εκθέτουν τόσο τον ίδιο όσο και τη δημοτική αρχή, βρήκε τη λύση: αποφάνθηκε ότι ‘’φταίει ο Κυρίτσης’’.

Αυτό και μόνο δείχνει πόσο σέβεται τους πολίτες αλλά και πόσο εκτεθειμένος είναι.

Φυσικά όχι μόνο δεν έδωσε καμία απάντηση στα εύλογα ερωτήματα που τέθηκαν αλλά κατέφυγε σε χονδροειδή ψέματα όπως το ότι η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά ανέλαβε την ευθύνη διαχείρισης την 1η Ιανουαρίου του 2020 όταν όλοι γνωρίζουν ότι ανέλαβε στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019.

Και δύο ημέρες μετά , ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο κ. Χρυσόπουλος.

Και η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ανέλαβε να ελέγξει όχι μόνο τους πρώτους 8 μήνες του 2019 που δημοτική αρχή ήταν η Δύναμη Αλλαγής αλλά και τους υπόλοιπους 4 μήνες του 2019 που Δήμαρχος ήταν ο κ. Νικηταράς και Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο κ. Χρυσόπουλος. ( που επιβεβαιωμένα είχε εργασιακή σχέση με την εταιρεία).

Υπενθυμίζουμε στον κ. Νικηταρά και στον κ. Χρυσόπουλο τα ερωτήματα που θέσαμε , μήπως φιλοτιμηθούν να απαντήσουν:

1ον) Γιατί δεν ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο όπως είχαν υποχρέωση;

2ον) Είναι φυσιολογικό να συμπίπτουν οι ιδιότητες ελέγχοντος και ελεγχόμενου σε ένα πρόσωπο;

3ον) Θεωρούν ότι δεν υπάρχει ηθικό και πολιτικό ζήτημα;

4ον) Ο κ. Νικηταράς όταν όριζε ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον κ. Χρυσόπουλο, γνώριζε ότι εργαζόταν σε εταιρεία που αργότερα ανέλαβε να ελέγχει τους ισολογισμούς του Δήμου και να υπογράφει τα πιστοποιητικά ελέγχου;

Ο κ. Χρυσόπουλος είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Θα έπρεπε να είχε αποπεμφθεί από τον Δήμαρχο που κρύβεται και δεν απαντά ή να έχει παραιτηθεί.’’


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 25
Ανύπαρκτη
Ανύπαρκτη 08/06 - 19:24
Ανύπαρκτη
Λουστητε τους τώρα για 5 χρονιά...Αυτοί σας αξίζουν, μην κλαιγεσται.....Είναι τυχερό το νησί που ο Θεός είναι από την Κω,γιατί όλα πα ε στον αυτόματο.....
Δημήτρης
Δημήτρης 07/06 - 00:14
Ότι και να λέμε κ να κάνουμε αυτοί κάνουν το παιχνίδι τους για τα πέντε χρόνια θα τρώνε με χρυσά κουτάλια,, θα υπογραφεί ο ένας κ θα τον καλύπτει ο εαυτός του στην απογευματινή δουλειά ντροπή!! Το νησί μας πάει από το κακάο στο χειρότερο αυτό βλέπω..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/06 - 07:34
Κως
ΣΙΦΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ. ΚΑΚΙΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΑΒΙΚΩ ΚΑΙ ΝΟΚ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 23:31
Ειλικρινά τώρα
Σου πήρε πέντε ολόκληρες μέρες για να βγεις να πεις αυτές τις αρλούμπες?? Πολύ λίγος. Νικηταρά κατάφεραν και σε πήραν στο λαιμό τους! Αλλά δυστυχώς έτσι πάει συνήθως.
20  χρονια...20
20 χρονια...20 05/06 - 23:27
ασχολιοταν ο κυριτσης με τον ΚΑΙΣΕΡΛΗ
Ελεγε για μπροστινους.πισινους...δεν ασχολιοταν με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.αυτος εβαλε και τους δυο ...!!!!!!!!!!20 ΧΡΟΝΙΑ ...αφου ο καισερλης ειχε φυγει!!!! τα σχολια περιτευουν!!!!!ειχε ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 18:34
Λαμ
Έφαγες κι εσύ!!! Καλά!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 18:34
Ότι εσύ... οτιιι οι δικοί σου
Βρε αντέχει στο καλό. Μιλάς ακόμα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 18:30
Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ?
ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΟΤΗΣΟΥ!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 18:27
Παραιτησου αγόρι μου
Απλά, λιτά και όμορφα!Σε έβγαλε στη σέντρα ο σιφακης και δεν έχεις τι να πεις . Ελαααα ελαααα ...παραιτησου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 17:47
Ανωνυμος
Τελικά τα έχεις παίξει τελείως. Πάλι φταίει ο κακός κυρίτσης? Μήπως και επειδή δεν σου πετυχαίνει το παστίτσιο αυτός παλι φταίει. Ρε τι είσαι εσύ? Χάνω πάσα ιδέα για τους Ορκωτούς!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 16:53
Δύσκολος ο δρόμος
Ας μην ξεχνάμε,ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον"! Άρχισαν τα όργανα... Προσοχή ο Κυρίτσης καραδοκεί!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 16:45
Η φάση είναι "Μια χαρά εισαι πήγαινε μίλα της"
οριακά κολακευτικό προς τον Κυρίτση να ασχολείστε μαζί του ενώ έχει φύγει. Εγώ δηλαδή αν ήμουνα ο Κυρίτσης θα είχα κολακευτεί ΑΠΕΙΡΑ !!!! Θα σας την έδινα την ευκαιρία. καλά παιδιά εσείς κακό παιδί ο Κυριτσης τα ετερώνυμα έλκονται.... και αν σας κάνει Μην μασάτε βρε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 16:18
Σπίτια σας
Χρυσοπουλε ;;;; Δεν πας να κανείς καμία βουτιά ;;; Είστε οι χειρότεροι που πέρασαν ποτε από την Δημοτικη άρχη…
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 16:18
Ουστ πατέρα και υιε
Είστε ένοχοι. Για αυτό απειλειτε, εκβιαζετε και φοβιζετε τον κόσμο. Είστε γνωστοί για το απύθμενο θράσος σας και τη σκιώδη συμπεριφορά σας.
ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ 05/06 - 15:57
Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος
Να αλλάξουμε το σλόγκαν...Ο Κυρίτσης ήταν κακος αλλά ο Σηφάκης είναι πιο κακός. Θα ήταν καλός αν δεν μας έβγαζε τα απλυτα στη φόρα.
Τριγκόζη Μαρία
Τριγκόζη Μαρία 05/06 - 15:56
ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Επειδή όμως η Δ.Α. αναφέρεται σε έλεγχο ορκωτών λογιστών, που όπως είναι γνωστό, αυτοί έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στο νόμο, οφείλει να ξεκαθαρίσει ευθέως, αν αμφισβητεί τον έλεγχο που άσκησαν και τα αποτελέσματά του που υπόγραψαν. Αλλά πως να τα αμφισβητήσουν, αφού οι ίδιοι τα ψήφισαν ομόφωνα; Πόσο αφερέγγυοι θα φανούνε;
Ψηφοφορος
Ψηφοφορος 05/06 - 15:39
Ψηφοφορος
Έχετε κουράσει με τον Κυρίτση. Ο άνθρωπος ήταν πριν 10 χρόνια δήμαρχος και εσείς τρέμετε την σκιά του. Δεν φταίτε εσείς αλλά εμείς οι ηλίθιοι που σας εμπιστεύτηκαμε. Θα μας φανε τα ποντίκια από τα σκουπίδια θα πάθουμε σαλμονέλα απο την βρωμιά θα πεθάνουμε γιατί δεν έχουμε γιατρούς αλλα κατά τα άλλα ο Κυρίτσης φταίει. Να το κοιτάξετε οικογενειακώς
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 15:14
καλά τα λες
ο Σιφάκης χειρότερος από τον Κυρίτση
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 14:40
Ντροπη και αίσχος!
Εχετε πιάσει πάτο.
ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΗΣ 05/06 - 14:24
ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ
Πατήρ και υιός μίλησαν...το Άγιο Πνεύμα σιωπά....
Πετρος
Πετρος 05/06 - 14:23
Μεγάλο φαουλ
Κύριε Χρυσοπουλε, έκανες φάουλ.
ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ 05/06 - 14:19
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ?
Κύριε Χρυσόπουλε. Η ανάθεση στην εταιρεία ήταν νόμιμη , όπως λέτε, Ήταν όμως και ηθική από τη στιγμή που είχατε εργασιακή σχέση μαζί της; Αυτό είναι το ερώτημα. Και κάτι ακόμα: δεν αναλάβατε την πρώτη Σεπτεμβρίου και όχι την πρώτη Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου. Άρα η εταιρεία έλεγξε και τους τέσσερεις μήνες της δικής σας θητείας. Η επίκληση του Κυρίτση δεν χρειάζεται, είστε 5 χρόνια δημοτική αρχή. Φτάνει πια. Και για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν σας φταίει ο Κυρίτσης. Παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος, αυτό αρκεί.
ΠυλιΑνώνυμος
ΠυλιΑνώνυμος 05/06 - 13:53
Κως
Βρεεε Αλέξανδρε με τον Κυριτση ασχολείσαι δλδ;;;Το νησί όλο είναι σε ένα μαύρο χαλι τι κάνετε γιαυτο;;;;Δεν σας ενδιαφέρει;;;;Παντού χορτα όλα τα παρτέρια στην αρπαγή της Ευρώπης στο σημείο της εισόδου της πόλης γεμάτο χορτα παντού χορτα σκουπίδια ο φωτισμός χάλια!!!Τι κανεται γιαυτο;;;;Εκομα με τον Κυριτση τα έχετε;;;Καντε τα αυτονόητα εσείς και αστέ αυτά!!!Δεν έχουμε εκλογές!!!!Εσεις είστε δημοτική αρχή!!!!
05/06 - 13:49
ΚΩΣ
ΕΣΥ ΤΗ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 13:39
οχου
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ....δεν το διαβάζω καν....μόνο και μόνο απο τον τίτλο καταλαβαίνω οτι πάλι με περσινά ξινά σταφύλια ασχολείστε κ σας ψήφισα κιόλας. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Οχι για να ασχολείστε με τον Κυρίτση

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ