Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: 433.655 € από ίδιους πόρους για σύγχρονο ταρτάν στο «Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»!

11/06/2024
315 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Ένα ακόμη μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων της Κω, προσφορά στη νεολαία και στους αθλούμενους του νησιού, πήρε το δρόμο υλοποίησης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού τάπητα (τύπου ταρτάν) στο «Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» από το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο υλοποιείται σύμφωνα με την, υπ΄αριθμό προμήθειας 37/2023, μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου, με το  κόστος να φτάνει στα 433.655,82 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, με χρονική διάρκεια υλοποίησης πέντε (05) μήνες. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα τοποθετηθεί σε στάδιο ειδικό υλικό προστασίας του ταρτάν από τον ήλιο, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξημένη αποτελεσματικότητα.

Η έκταση του στίβου είναι 5900τ.μ. και αποτελείται από έξι (6) περιμετρικούς διαδρόμους και οχτώ (8) διαδρόμους στην ευθεία διεξαγωγής των αγώνων ταχύτητας.

Εκτός από την τοποθέτηση νέου τάπητα ταρτάν θα αντικατασταθούν και οι βαλβίδες του άλματος σε τριπλούν και σε μήκος. 

Η δημοτική αρχή, όπως και στην προηγούμενη περίοδο, έχει θέσει σε προτεραιότητα έργα και παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού στους αθλητικούς χώρους του νησιού, με αναβάθμιση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, για την αξιοποίηση τους από τους νέους και τις νέες του τόπου μας.

Ειδικά στην περίπτωση του «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ», η ανανέωση των μοναδικών στο νησί μας υποδομών στίβου, μετά από 25 χρόνια λειτουργίας του σταδίου, ενισχύει την προσπάθεια των αθλητών και ανανεώνει το ενδιαφέρον για τα αθλήματα στίβου. 


Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 14
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/06 - 18:49
Αγανακτισμένος.
Κύριε ανεκδιηγητε! Φτιάξε,τις λακούβες στους δρόμους, καθαρίστε τα χόρτα φτιάξτε τα πεζοδρόμια.τα σκουπίδια Κ.ΤΛ.!Καιετα άσκοπες πολυτέλειες!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/06 - 07:08
Είμαστε για κλάματα
Και τα σχολεία δεν έχουν κλιματισμό και άλλα πολλά. Στάδιο λοιπόν γιατί όχι.
ελεύθερος επαγγελματίας
ελεύθερος επαγγελματίας 12/06 - 19:22
Δυσαρεστημένος
Όλα τα έχει η μαριολη αυτό της έλειπε Η πόλη μέσα στα χόρτα όλα στον αυτόματο (ένας δυσαρεστημένος που σε ψήφισε) και όχι ο μόνος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/06 - 10:08
ΚΩΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Πολιτης
Πολιτης 12/06 - 00:29
Καιρός ηταν
Οι περισσότεροι αθλητές καταλήγουν με τραυματισμούς από το παναθλιο ταρτάν του γηπέδου. Απαράδεκτο να πραγματοποιούνται συναυλιες στον συγκεκριμένο χώρο!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 22:48
Λέλα
Όλοι οι ειδήμονες γύρω απο το τραπέζι...
Κικιρικου
Κικιρικου 11/06 - 18:22
Δελτίο τύπου 2020
Για όσους έχετε κοντή μνήμη ευτυχώς όλα είναι καταγεγραμμένα. Δελτίο τύπου από το 2020 ανακοίνωνε ότι η Περιφέρεια χρηματοδοτεί αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμού με 400.000€. Βρε ποιον δουλεύετε όλοι μαζί τελικά; Άντε προκοψατε να φτιάξετε το ταρτάν, για να δούμε αυτοί οι προβολείς τι θα απογινουν τόσα χρόνια που είναι εντός λειτουργίας και με πρόβλημα στατικότητας...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 18:16
εχετε πολυ δρόμο
ακομα μπροστά σας να καλύψετε για να σας ξαναεμπιστευτεί ο λαόςαυτό το δήθεν μεγάλο έργο , που ουσιαστικά είναι συντήρηση και έπρεπε να γίνεται χωρις πολλές φιοριτουρες στα καναλια, θα επρεπε να είχε γίνει ήδη πριν απο 4 χρόνια. Φανταστείτε ποσα ακομα χρωστάτε στον Κωανκο λαό μετά απο 4 οπου να ναι 5 χρόνια απραξίας....τα κεφάλια μεσα και κάτω και αφήστε τις φωτογραφίες ο κόσμος βλέπει και αξιολογεί πολύ σκληρά αν εσεις στεκεστε στο υψος των περιστάσεων δεν εχετε να φοβαστε τιποτε.Με την ΚΩΑΝ τι γίνεται ;
miranta
miranta 11/06 - 17:40
Σίγουρα
Μας τρολαρει σίγουρα ο δήμαρχος.Έλυσε όλα τα προβλήματα του νησιού και έμεινε να φτιάξει και άλλο ένα γήπεδο.Άσχετο,ομάδα δεν έχουμε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 16:11
Περιφερεια
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΡΙΦΕΤΕΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 16:08
Πήρατε ένα γήπεδο με χόρτο,
Το εγκαταλείψαμε και το κάνετε προπονητήριο με λαστικουρα. Και σε ανώτερα, άχρηστοι.
Ανώνυμοςκωα
Ανώνυμοςκωα 11/06 - 14:56
Δήμος κω
Με τόσα λεφτά που διαθέτει ο δήμος μέχρι κ λεωφορεία καινούργια θα μπορούσε να φτιάξει τη συγκοινωνία στο νησί τους δρόμους κ σκουπίδια όλα τα αυτοκίνητα σκουπιδιών στάζουν λάδια έχει βρωμίσει όλο το νησι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 14:12
Κ
Υπέροχα νέα. Αγόρασα ένα νέο αυτοκίνητο 20.000€ Αντί να το έχω στους γεμάτους λακούβες σε όλη την Κω δρόμους θα το βάλω στο νέο στάδιο για να κάνω βόλτες. Μπράβο σε όλους
ξενοδοχος
ξενοδοχος 11/06 - 13:48
τι αλλα τι νεα
με ιδιους πορους λεφτα αρα υπαρχουν για το πλαστικο χορτο. για καθαριοτητα παλι οχι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ