Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο

22/03/2023
98 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


΄΄Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ξεκάθαρα και κατηγορηματικά έθεσε χθες ζήτημα παραίτησης όλου του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κεντρική εξουσία για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο της Κω.

Η Δημοτική Αρχή χαρακτήρισε λαϊκισμό αυτή την πρόταση και επέλεξε να ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να του πει τι; 

Αυτά που, σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε  συμπεριλάβει στην απόφαση του Δ.Σ και που ο ίδιοι δεν διεκδίκησαν και δεν έγινε τίποτα;

Στην πραγματικότητα προσπαθούν να παίξουν πάλι το παιχνίδι των καθυστερήσεων, να ‘’αγοράσουν’’ χρόνο για αυτούς που χρειάζονται χρόνο, μέσα στους οποίους είναι και η ίδια η Δημοτική Αρχή.

Οι μόνοι που δεν έχουν χρόνο όμως είναι οι πολίτες της Κω, που πλέον έχουν ξεπεράσει τη δημοτική αρχή.

Οι πολίτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά της Κω, βγήκαν στους δρόμους, βγήκαν μπροστά και διεκδικούν τη στελέχωση του νοσοκομείου.

Γιατί το νοσοκομείο μας ποτέ δεν είχε φτάσει σε αυτό το χάλι, ποτέ δεν είχε τόσες ελλείψεις.

Η παραίτηση σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου, δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης ή κάποιου κόμματος. Αποτελεί κραυγή αγωνίας και έχει ως αποδέκτη ένα ανάλγητο Κράτος που δεν σέβεται τους πολίτες της Κω.

Οι πολίτες της Κω έχουν καταλάβει πλέον καλά, ότι υπάρχει η αυτοδιοίκηση της φωτογραφίας, του yesman που προσπαθεί να αγοράσει χρόνο αλλά υπάρχει και η αυτοδιοίκηση που διεκδικεί, που έχει φωνή, που δεν κάνει πίσω, που είναι μαζί με την Κωακή κοινωνία και απαιτεί τη στελέχωση του νοσοκομείου Κω με γιατρούς.’’



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/03 - 17:02
Πολιτικες σαπουνοφουσκες εντυπωσιασμου
Κοιτα ποιος μιλα. Αυτος που μονο το προσωπικο του συμφερον βλεπει σε ολη του τη ζωη. Τι σημαινει προσφορα στον τοπο δεν το καταλαβε ποτε!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/03 - 17:00
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ
Εσυ που δεν περνουσες ουτε εξω απο το νοσοκομειο και δεν ενδιαφεροσουν για την κατασταση του, πετας τωρα, παντοφλες επαναστατικες? Ουτε στα δημοτικα συμβουλια δεν πατας για να πανε πισω τα εργα στο νησι. Εισαι καταστροφικος και οταν διοικουσες και στην αντιπολιτευση που σε εταξε ο κοσμος. Μονο να βριζεις, να κυνηγας και να ειρωνευεσσι ξερεις..

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ